So ljudje res tako naivni?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Kaj je s folkom? So res taki retardi, da upajo, da bodo dobili MacBook? Tega res ne razumem.

Vzemi to kot facebookov feature - filter za glupe ljudi, ki jih lahko mirne volje skenslaš iz prijateljstva.
smirk-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če bi jih na podlagi tega jemal ven (še posebej na podlagi red facebooka), mi verjetno noben nebi ostal
grin1.gif

Se mi zdi, da je vsako leto lažje folk na finto vrečt, klikajo samo vsepovprek, OK, potrdi, Yes, Agree... Potem pa mi folk prinese laptop, ki mu dela neznasko počasi, a ko odprem brskalnik, je reklamnih orodnih vrstic čez pol ekrana
bonk.gif

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.103
3.783
113
Taki z pol ekrana orodnih vrstic so najboljši :) Še najbolj pomaga pri očiščenji tega format c:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ha ha ha, dober post. Si me nasmejal Nobody. Jaz osebno se komaj zadržujem, da kdaj kje kaj ne napišem. Itak si ti potem bedak, ker jim poveš kolk so tupi. Sedaj razsaja mercator in eno leto nakupovanja zastonj. 1x sem se celo oglasil in postavil vprašanje točno tako, kot je pisalo na letaku. Po odgovoru je sledilo še eno vprašanje in potem tišina.
hysterical-1.gif
In jaz verjamem, da sem pri vseh tistih, kateri so lajkali in upali da bodo kaj zadeli, izpadel čudn.

Ali pa ženska ko maha po tv in zbija neko energijo. Pa to tudi prizadet ne moreš biti, to je hujša oblika, da poklišeč tja. Pride pred dvemi dnevi žena domov, da ji je pri prijateljici neka gospa šlogala. Sej šlogala je pa točno tole kar jaz že vem. Samo povedano na prefinjen način. Z veseljem bi se srečal z njo. Pa jaz povabim še enega prijatelja, da bo bolj zabavno.
aplauz.gif

uf-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Bom mogo začet sodelovat ker vidim, da bom imel vso najnovejšo tehnologijo
grin1.gif

Zastonj Apple produkti nam ponuja MacBook in iPhone 5.
cheer.gif

Najbolj fascinantno je to, da vse te RAZLIČNE strani objavijo ISTO sliko in potem isti folk to lajka. Prav ne morem vrjet.

1.jpg

2.jpg

erikson

Guru
25. avg 2007
22.765
6.544
113
Saj je zadnjič tisti kuponski portal lepo pojasnil (zakaj je bil iPad 64 GB po polovični ceni): Apple ima velike neprodane zaloge dražjih modelov in se jih morajo znebiti, da bodo imeli v skladiščih prostor za nove produkte.

Prihajajo generacije, ki jim je tako pojasnilo logično.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Jaz pa razmišljam o spletni/mobilni aplikaciji, ki bi delovala na princip zgornjega friskovega avtomata.
smile-1.gif

Verjemi, da boš v Sloveniastanu obogatel na račun take aplikacije. Sam na konc, ga boš pa ti bolj na*ebal, kot tisti, ko so nasedli, ker so računalniško nepismeni
stupid-1.gif

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
grin1.gif

cheer.gif

Najbolj fascinantno je to, da vse te RAZLIČNE strani objavijo ISTO sliko in potem isti folk to lajka. Prav ne morem vrjet.

1.jpg

na sliki je malce več kot 100 macbookov
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
grin1.gif

cheer.gif

1.jpg

na sliki je malce več kot 100 macbookov
smile-1.gif

Dokler keber ne prešteje ne verjamem nič.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Ti ne razumeš! Sam na žalost ti ne morm pojasnit, ker jaz tudi ne.
smile-1.gif

oooo ja, sem se pa ene parkrat ze "zapel" s takimi brainiaci. Utemeljitev klikanja je preprosta: "pa dej tih bot, ti si tud vecni pesimist, na vse crno gledas, pa vse ti je neumn"..

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.391
1.259
113
Stisnite Report, prej ali slej jih bodo skensali (pogojevanje sodelovanja v nekih žrebanij/talanjih produktiv z lajkanjem je namreč v nastrotju s TOS fejsbuka).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ta razlaga je tudi dobra na angleški kopiji strani:

''We have decided to give 100 macbooks, because we are running out of space in our business warehouse.''

hysterical-1.gif

A folk še vedno neumorno lajka in piše spodaj ''bel, črn...''

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
601
12
18
Poznam enega slovenca oz kar soseda, ki služi s Youtubom. Mislim da ima na Youtube account z imenom Senicadoo.