Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pri nas se to imenuje senzorična/senzorna soba ali tudi soba za terapijo če mislimo isto stvar. Uporablja se za terapijo otrok in tudi odraslih ki imajo motnje v senzoriki oz. kakšne možganske poškodbe. Na Soči jo imajo pa verjetno še v kateri podobni ustanovi.
Lahko ji rečeš tudi snozelneki, ampak v principu je to to.
Ta v stari gori je zelo zelo podobna tem na slikah in opremljena skorajda tako kot bi bral opis na wikipediji.
In verjela ali ne uporablja se za iste stvari kot je v opisih na omenjenih straneh.
EDIT: Umirjanje da se umiriš oz. pomiriš ne umiranje oz da "guzneš" not
haha Joj, jaz sem napačno prebrala. Se opravičujem
Umirjnaje, ja.
Smo se nekaj pogovarjali včeraj, Pa je ena kolegica omenila, da si želi it v to sobo.
Jaz sem debelo gledala... ker sem pač slišala, da je to bolj ali manj namenjeno TERAPIJAM, ne pa kar tako, da pokličeš in naročiš sobo za 1 uro, da bi se sproščal
Ali obstaja tudi v kak tak namen??? Pa da jaz ne vem?
Obstaja ampak za odrasle in zdrave se terapija loči po spolu, za moške se soba za sproščanje imenuje gostilna za ženske pa šoping center! In ne, bognedaj zamenjat ker ima kontra učinek!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.