Na nek način niti nisi daleč od resnice. "Mali" človek nima kaj veliko skrivati, ker se zanj ne bo nihče niti zanimal. Varovanje zasebnosti je ključno za večjo živino.Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:V glavnem banda na deseto potenco, ki za moje pojme ščiti kriminalce.
a zdaj bomo pa predpise izvajali na podlagi,.....bi težje kdo tam okoli hodil,....se mi zdi da tam nobenga ne bo.....predvidevam......Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Pod vodno gladino bi se težje znašli kaki tajni fukači, ki so zaščiteni s Zakonom o zaščiti osebnih podatkov.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Je. Ampak vprašanje, kaj lahko doseže.
Sicer se zdaj vsi delajo nevedne, čeprav je že Praprotnik pisal, da se je nemška obveščevalna služba pri nas priklopila na mednarodne optične povezave. Takrat ni bil glavni problem prisluškovanje, temveč to, da so nam plačevali v gotovini in da naj bi iz tega denarja plačali Drnovškovega zdravilca.
Država tudi nima kaj "vedet".Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Država mora vse vedet kaj se dogaja v moji spalnici, jaz pa ne smem. A bi pirčeva izbrana za neko ”komisijo” ki bo se ukvarjala s snowden problemom?
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Vsi so placevali v kesu. Problem je ker je do centrale samo polovica vsebine kufra prispela. In to veckrat. Drnovsek je bil pokrit iz uradnega crnega fonda. Ko pa so siht izgubili ljudje ki so ziveli nesorazmerno dobro glede na placo (in so bili vkljuceni v te prenose gotovine) je pa praprotnik zacel razkrivat lokacije. BND je dala opremo, prisluh je pa uradno SOVA izvajala za kar je imela vsa potrebna dovoljenja
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Slabo se spomniš...takrat je bila zaradi afere na tnalu glava levice, desnica jih že je dobro držala za jajca (figurativno rečeno, æebinarji v resnici nimajo tega dela telesa)