Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Je že dosti, da mi ba.. - eeee, žena, po glavi skače, ker ji nisem včeraj menjal gum. To, da je zunaj +3 in da ni ne duha ne sluha o kakem snegu pri nam, je seveda drugotnega pomena.
Me zanima kako imate po drugih krajih urejeno javno službo (ne DARS).
za Maribor sem pred dvemi dnevi poslušal, da je Nigrad pripravljen z zalogo soli iz lanskega leta (če bo treba bodo še kaj kupili) in da pričnejo plužiti glavne ceste pri !!! 10cm !!! zapadlega snega, vse ostale pa pri 15cm !!!
Ok, grem iz dolenjskega konca malo kasneje, upam, da bo mir do takrat. Pol jih je še na letnih gumah, pa nesposobni vozit že pri +20, pol pa panika in kaos.
Lepo na nalaga tule okol LJ. Sem kar doma ostal, z letnimi ne pridem čez prvi klanček. Še tist kilometer do šole in nazaj, ko sem tamalo peljal, sem se ene 3x moral mal pomatrat, da sem lahko speljal ...
Tko kot sem napisu, fasala bo Kočevska in Lj z okolico. V Zasavju ne duha ne sluha o snegu, smo pa včeraj đipa preventivno preobuli, x ostaja še na letnih. :-D
Sicer čestitke, da si ostal doma, ampak povej mi zakaj za boga nisi menjal gum - to mi je enako kot če to ne naredi Gašperšič, Fank, al pa Žlender (no za njega me niti nebi čudilo).
Vi ste ja menda vzor državljanom.
Citat: Uporabnik McGiver pravi:
Sicer čestitke, da si ostal doma, ampak povej mi zakaj za boga nisi menjal gum - to mi je enako kot če to ne naredi Gašperšič, Fank, al pa Žlender (no za njega me niti nebi čudilo).
Vi ste ja menda vzor državljanom.
Na mojem privat avtu so že zimske, in je šla žena kamot v službo, na testnem jih pa ni. Gre čez par dni nazaj, pa niso natikali. Jaz se pa tudi nisem sekiral, sem računal na to, da bom pač doma danes ostal, če bo treba, jutri bo že OK, v sredo pa itak drugega vzamem.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.