Ker me omenjaš, moram komentirati zgodovinski kotiček. Pobudnik in najglasnejši zagovornik ustanovitve kotička je bil patriot in ko so me povabili k moderiranju, je bil prvi vabljen za člana. Če te daje skleroza, naj te spomnim, da si bil tudi ti član kak dan ali dva, pa so me potem ostali člani prosili (levi in desni), naj te odstranim, ker si nadaljeval s svojim nadležnim načinom komunikacije. Mimogrede, prvi, ki je odšel, je bil NigelM. Tako da kotiček ni imel desničarske ekskluzive.
To je z moje strani vse in se v tej temi ne bom več oglašal.
no, možno, vsekakor pa nisem nič fehtal okoli ipd. kot se zgoraj laže, o tem je bilo govora
domnevam da podforum zgodovina sedaj že leta in leta super deluje, al je crknilo vse skupaj?
Crknilo je praktično takoj, ker razen patriota ni bilo pravega interesa. Javen kotiček s strogo moderacijo bi bil precej bolj produktiven.
objavi, da vidimoTekla je debata o Izraelu... Si dodal svoje v duhu tvoje takratne titule "najednik"...
A nisi ti odšel iz foruma? Kaj spet najedaš pa iščeš pozornost...
Ob tvojih 50k postih sranja bo šel pa še kdo gledat kaj točno si pisal?
Al pejd alpa ostan sam zdej je jeba ker te ne morem na ignore dat kjer si bil zadnja 3 leta+.