Smučišče Gače...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sam, če imajo odgovorni - namesto + na koncu, ti tudi mijon podpisov ne koristi.
al v čem je fora, da bi se ga rado zaprlo?

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Premalo interesa okoliških občin za sofinanciranje in promocijo. Sumučišče pretežko breme za eno firmo v regiji.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Podpisal.
Ampak kaj nuca?
Ko so Gače dobili v roke belokranjci, je smučišče crknilo.
Gor so se naselili vikendaši, ki ne bi v nič investirali, radi pa bi vikende oddajali.
Tud, ko je bil sneg so raje laufali vlečnico, sedežnico pa šparali. Jaz sem stardec, ne morem cel dan na nogah v pancarjih stat. Če bi delala sedežnica bi jaz večkrat šel gor. Vlačit se po sidrih.......nisem jaz več za te štose. Brez nič, ni nič.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
KSZ... glede na klimatske razmere bo v Sloveniji obstalo samo kakšno višjeležeče smučišče ki ima urejeno zajetje vode za zasneževanje... Ostala nižjeležeča (Pohorje in podobno) se bodo pa kravce pasle ker snega ne bo... Vsaj ne zadosti za pol sezone...

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.069
128
63
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
KSZ... glede na klimatske razmere bo v Sloveniji obstalo samo kakšno višjeležeče smučišče ki ima urejeno zajetje vode za zasneževanje... Ostala nižjeležeča (Pohorje in podobno) se bodo pa kravce pasle ker snega ne bo... Vsaj ne zadosti za pol sezone...

467716-post_slo.gif

Eno so želje, drugo je (klimatska) realnost. Ne podpišem za smučišče, čeprav mi je razmeroma blizu.
So že v '80 letih ugotavljali, da je prenizko oz. posledično nerentabilno.

Za kak bike-park ali kaj podobnega pa takoj.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:

jp... in marsikatero tako "lokalno" je že šlo zaradi tega
frown-1.gif