Smučarska (in civilna) jakna

ideolog

Fizikalc
16. feb 2012
220
38
28
17.325776N, 23.254786E
Izgleda, da bo istočasno hudič vzel civilno bundo in smučarsko bundo. Ker mi gre zelo na živce vsa ta dedicated športna oprema za vsako dejavnost posebej (posebni čevlji za pecikl, hojo, tek, hribe... majica za fitnes, košarko, pecikl itd...., iščem (če sploh obstaja) smučarsko bundo, ki bi jo lahko oblekel tudi za v službo, pa da ne bi izgledal kot Mateja Svet. Kaka ideja? (v levem rokavu mora seveda imeti žepek za sm. karto)

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.558
2.683
113
Izgleda, da bo istočasno hudič vzel civilno bundo in smučarsko bundo. Ker mi gre zelo na živce vsa ta dedicated športna oprema za vsako dejavnost posebej (posebni čevlji za pecikl, hojo, tek, hribe... majica za fitnes, košarko, pecikl itd...., iščem (če sploh obstaja) smučarsko bundo, ki bi jo lahko oblekel tudi za v službo, pa da ne bi izgledal kot Mateja Svet. Kaka ideja? (v levem rokavu mora seveda imeti žepek za sm. karto)
Poglej po borderski "modi". Bolj ohlapne variante ne tako telirane. Toper se spet pojavlja. V čem takem greš komot v službo: https://toper.si/moska-kolekcija-smucarske-jakne/

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.266
6.828
113
Ja, ce dela na smučišču.

Dobr, zdaj ne vem, kje dela. Ce je delavec za trkom ali neki uniformiranec, gre lahko tudi tak. Ce smo pa v sferi, ko obleka in neka etiketa - magari casual, sta vazni, pa v temle ne more biti.

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf

mr_

Guru
20. sep 2007
9.402
2.762
113
Poglej na halti.com če ti je kaj všeč, imajo redno razne akcije, -20% če se prijaviš na listo velja tudi za outlet in znižane izdelke. Tako da dobiš lahko zelo ugodno kar kvalitetno zadevo.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.558
2.683
113
Ja, ce dela na smučišču.

Dobr, zdaj ne vem, kje dela. Ce je delavec za trkom ali neki uniformiranec, gre lahko tudi tak. Ce smo pa v sferi, ko obleka in neka etiketa - magari casual, sta vazni, pa v temle ne more biti.
Ma daj no, če je kjerkoli notri zaposlen in se sleče pred začetkom dela, lahko tudi v hoodiju s kapuco pride.

Če pa hodi okoli po sestankih izven svoje zgradbe pa verjetno ne bi spraševal po "dvo uporabni" jakni.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.266
6.828
113
Ni povedal, kako zategnjena je etiketa. Jaz lahko v japankah pridem. Moj predragi tudi, povrh vsega pa dejansko v hoodiju hodi. Ampak domnevam, da nekdo, ki sprašuje po dvonamenski bundi ni na nobenem extremu na enem ali drugem koncu. Pac rabi neko temno enobarvno zadevo. Fršlusi so lahko drugega odtenka, ampak želeno iste barve. Crno/siva varianta se ponuja sama po sebi, ker gre z vsem.

Mojih 5c. En je omenil Protest. Ne poznam, sem oa pogooglala. Bi se našlo. Opozarjam pa... Ce nosiš smucarsko bundo vsakodnevno, si prikrajsan za iskreno otrosko veselje, ko naslednjo sezono najdes 50€ v žepu, na katere si pozabil...

jezek

Guru
24. jul 2008
3.604
1.507
113
Save the duck jakne. Na smuciscu bos car, na cesti pa se vecji. Je znak bogastva, hkrati pa cisto lahka, vroča in diha. Win win. Edino ceno moras ujet kako akcijo. Ima pa tudi Barbour sedaj cenovno dostopnejse zadeve kot vcasih (40 let nazaj smo prodali ledvico za wax jakne) in nek zajeban umetni puh, ki je neverjeten. Karkoli obleces spodaj se ne potis in te ne zebe.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.048
1.001
113
Save the duck jakne. Na smuciscu bos car, na cesti pa se vecji. Je znak bogastva, hkrati pa cisto lahka, vroča in diha. Win win. Edino ceno moras ujet kako akcijo. Ima pa tudi Barbour sedaj cenovno dostopnejse zadeve kot vcasih (40 let nazaj smo prodali ledvico za wax jakne) in nek zajeban umetni puh, ki je neverjeten. Karkoli obleces spodaj se ne potis in te ne zebe.
Lahko, da boš car (sam sebi) pred kočo s pirom v roki, al pa na apres-ski partyu.
:nazdravje:

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj