Glede na to, da nisem ravno SMS freak, mi tistih 1000 SMSov, ki so v paketu povsem zadostuje pa če še tolk čšžjev naklepam.Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Hm pa saj MMS = cenovno enak SMS, pa lahko spišeš celi roman
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Malo sem pregledoval spisek poslanih sporočil in se mi je zdelo čudno, kako je možno da sem porabil toliko sms-ov. Sicer je res, da jih imam v paketu 1000 brezplačnih, in me nič ne stanejo, ampak vseeno. Če sporočilo vsebuje čšž ali kak drug "nenavaden" znak, mi operater obračuna kot 3-smse, čeprav je dolg manj kot 160 znakov.
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Malo sem pregledoval spisek poslanih sporočil in se mi je zdelo čudno, kako je možno da sem porabil toliko sms-ov. Sicer je res, da jih imam v paketu 1000 brezplačnih, in me nič ne stanejo, ampak vseeno. Če sporočilo vsebuje čšž ali kak drug "nenavaden" znak, mi operater obračuna kot 3-smse, čeprav je dolg manj kot 160 znakov.
To je veliko bolj kot krivda operaterja, krivda telefona oz. njegove programske opreme.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
To je veliko bolj kot krivda operaterja, krivda telefona oz. njegove programske opreme.
In katerega potem ti priporočaš, da se to ne bi dogajalo?
Dej ne trosi neumnosti.
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
In katerega potem ti priporočaš, da se to ne bi dogajalo?
Dej ne trosi neumnosti.
Stupid much ? Lepo ti je napisal, da tukaj operater nima kaj razen da ti zavrne sporocilo - kaksen bi bil sele potem halo ? - ker jih telefon pac razdeli na vec kosov. Ce te zelo mocno moti, vkljuci omejitev dolzine sporocila oziroma izkljuci opcijo, ki omogoca posiljanje vecdelnih SMSov, pa bos vedno poslal tocno enega, vanj bos pa spravil toliko znakov, kot jih je najvec mozno (brez jugokvak vec, z njimi manj).
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ne bo pomagalo. č je č.
Pri uporabi ne-ascii znakov je dolžina SMS-a tam 70 znakov.
Smo že govorili o tem tule, mogoče bi lahko dali v kaki sticky ali FAQ?
Na E51 mi za šumnike odšteva po 1 znak, tudi sporočilo je lahko dolgo 160 znakov in bo še vedno poslalo kot en SMS.
Seveda imam nastavljeno kodiranje na omejeno podporo, pri popolni pa je tako kot si napisal.
Bo pa drugemu pomagaloCitat:
Uporabnik blazko pravi:
Lepo si to razložil, sicer ene dve leti prepozno, pa vseeno