SMS prerokovanje

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Kaj hudiča je s tem ?

Opazil sem enega sluzastega tipa, ki mu ne bi verjel na sončen dan, da sije sonce če mi reče, ki bi mi rad prerokoval kar preko smsa. Krneki.

Potem imamo tu obilno babnico oblečeno v nekakšen siv žakelj za krompir, ki bi rada počela isto.

Od kje temu folku ideja, da lahko folku pomagajo pri odločitvah. Krneki.

Še bolj butasti morajo biti pa tisti, ki to uporabljajo. A res nimajo hrbtenice.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Če po nesreči pri šaltanju vidiš Jery Springerja, si misliš "kolk so neumni te Američani!"
Če pa greš na bizi.si pa pogledaš promet teh firm pa vidiš da so tvoji sonarodnjaki tut tle nekje...

Flacco

Pripravnik
17. mar 2009
273
0
16
Sem že na večih kanalih videl reklame...zanima me od kje jim denar? Res mi ni jasno, da je to v današnjih časih dobr biznis! Ali je to ravno obratno, da ljudje v krizi še bolj kličejo razne preroke kdaj bodo npr. dobili službo
sprasujem se.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
aplauz.gif

a, ne? nosi jim denar že cca. 1000 let! Pa sam dobri pravličarji so, tko kot walt disney pa h.cristian anderson....

on:
ja, itak, te vedeževalci preberjo iz gsm številke kdo si, kakšen si, in kakšna bo tvoja prihodnost! Una mama je pa k ena iz cheap zf filma!

Nazadnje urejeno:

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
To še ni nič,

zadnič sem na TV reklami opazil mobilni solarij in zaznavalca duhov, češ da ti skenira prostor. Einstein je imel prav glede vesolja in človeške neumnosti...
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.607
3.974
113
Pomoje pa zmaga tip ki je bil zadnjič na NETtv ... ljudi je zdravil z buljenjem v ekran med tem ko je z eno roko dr*al neke cof. mislim da je bilo 1,99€ /min

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik CyberShot pravi:
To še ni nič,

zadnič sem na TV reklami opazil mobilni solarij in zaznavalca duhov, češ da ti skenira prostor. Einstein je imel prav glede vesolja in človeške neumnosti...
bonk.gif
Pri vesolju se je zmotil, namreč ni neskončno.
smirk-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.976
113
pri taščici
da izveš "prerokbo" moraš poslati xy SMS. vsak stane zagotovo kak evro ali več.
Se je zadnjič neka mama "javno" pizdila na nekem radiu.

Sem zadnjič uletu v "fantastični klic ali nekaj takega na kanalu A okoli kosila.
Naloga je bila nekaj za zračunat. Nekako mi uspe zračunat pa poslušam če bo kdo povedal moj rezultat. in res, ga pove, pa je bil napačen. Ker sem bil prepričan da imam prav, sem kar v excelu zračunal koliko naj bi bil pravilni rezultat. In ne boste verjeli; MS je izračunal isto cifro kot jaz pa tisti gledalec ki je klical.
Očitno imajo oni nek svoj sistem računanja Je pa res da so bili oklepaji v računu in množenja in moraš upoštevat neka OŠ pravila pri takih računih. Očitno jih ti na kanalu A ne upoštevajo.

Himera

Pripravnik
7. nov 2009
52
0
6
Kako to, da ne verjamete SMS vedeževanju? To mi pa res ni jasno. Sam vsak dan pošljem vsaj eno sporočilo, včasih tudi dve, tri. Primer SMS, večernega: Pozdravljeni, dobri ljudje, kakšno bo moje spanje v noči iz ___na ___ ? Pa mi odgovorijo: "Odlično, zaspali boste brez štetja ovc." In res zaspim, blažen, kot še nikoli. Ker njihova blagodejna sporočila izredno dobro vplivajo na mojo psiho, si ne morem, da jim še preko dneva ne bi poslal kakega sporočila. Primer jutranjega sporočila: Hvala vam za čudovito prespano noč. Danes me zanima, kako bi se ujel z žensko v znamenju kozoroga, v podznamenju drugega luninega krajca prve trimesečne dekade svinjske polovice? Odgovor je presenetljiv: "Ker doma nimate prašičev, se nikar ne petljajte s svinjami, pardon, z ženskami v znamenju kozoroga". Pa še primer popoldanskega sporočila: Kako kaže mojemu finančnemu stanju? In odgovor: "Vaše finančno stanje je trenutno še zadovoljivo, sporočamo pa vam, da bomo v kratkem izgubili eno izmed naših strank."
No, tole zadnje mi ni bilo jasno, ne vem, koga so mislili ... me je pa vsak dan strah, da bom moral zvečer šteti ovce?
Le kje naj v tem času dobim ovce?