Sms - pokliči me prosim

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik fittipaldi00 pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Predvidevam, da so naše številke dobili iz Facebooka.

Ta sms sem dobil izključno samo na tisto številko, ki jo imam napisano na FB računu(in to skrito).

Me pa zanima kaj bi kdo imel od tega, da bi to številko poklicali saj menda ne gre za premijsko številko?

Kakšen FB lepo te prosim... nikjer nimam objavljene številke pa sem vseeno dobil. Lepo po vrsti pošiljajo (najprej tisti imajo za 0XX prvo številko 2 in potem lepo naprej). Z bratom imava oba 2-ko in sva dobila skoraj istočasno. Ali pa je to samo moja nebuloza.
bonk.gif

Pri hiši imamo ene 10 številk.

Ta SMS sem pa dobil izključno na tisto, ki sem jo zaupal FBju in zato mislim, da so jih dobili tam.

Možno pa je tudi pri Gmailu, kjer sem to številko vpisal za zaščito, če mi kdo vdre v predal.

Drugje te številke nisem vpisoval.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Jst nikjer na FB nisem vpisal gsm številke pa sem dobijal klice itn.. Edino še ti sms-i niso pršli... Tako da to nima veze al si dal številko na FB al ne..

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
V dobi pametnih telefonov so lahko potencialni krivci vsi, ki imajo tvojo številko v imeniku. Spyware in druge sumljive aplikacije...

defonk

Zelenc'
18. okt 2014
1
0
1
Tudi jaz sem dobil klic iz +243 809900904. Ob 3:04 ponoči. Nisem se oglasil ker sem spal. Kaj bi to bilo?

FireSnake

Pripravnik
27. avg 2007
49
0
6
Dobil podoben SMS iz 031 xxx xxx cifre.
Čudi me, da bi imeli SLO cifro ....
grims-1.gif

Nazadnje urejeno: