Smrtna doza vzetega Lekadola

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.145
4.128
113
Ma če maš zdrava jetra komot piješ .. sicer pa bolje spit dva lekadola in it na žur pit kot pa to kar dela večina ljudi; najprej pijejo drug dan pa papcajo lekadole. So jetra dosti bolj obremenjena drug dan ko imaš mačka kot pa takrat ko piješ ...

Sicer se pa večina zdravil (strupi) izloča preko filtrov telesa kar so jetra (in tudi ledvica) -> torej nobeno zdravilo ni ravno blagodejno za jetra in če cel teden žreš lekadole maš jetra isto znucana kot če cel teden piješ.

Zdravnik (brez zamere pri sodelujočih) ti bo pa rekel da pitje alkohola ni zdravo, medtem ko ti bo pa za prehlad svetoval aspirine ali še kaj hujšega. Ja eno je zdravljenje drugo je pa alkoholizem - oboje v prevelikih količinah ni dobro.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Zdravnik (brez zamere pri sodelujočih) ti bo pa rekel da pitje alkohola ni zdravo, medtem ko ti bo pa za prehlad svetoval aspirine ali še kaj hujšega. Ja eno je zdravljenje drugo je pa alkoholizem - oboje v prevelikih količinah ni dobro.

Je kar nekaj žalostne resnice v tej prispodobi...
smirk-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jebeš lekadole z apaurini se spravi na oni svet.

Prvo vzameš enega. Čez eno uro še enega. Nato pa čez pol ure 2, pa čez eno uro 10 komadov.

Garant se več neboš zbudil. Pa tiste svetlomodre vzami, ostalo je za osnovnošolke.

B81

22. jul 2007
37.630
10.921
113
Zbudli so ga in omotičnega peljali v bolnico...saj verjetno bi šel papa, če bi ga pustili še nekaj ur...vendar v 10-ih urah ni umrl...ni lovska.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jebeš lekadole z apaurini se spravi na oni svet.

Prvo vzameš enega. Čez eno uro še enega. Nato pa čez pol ure 2, pa čez eno uro 10 komadov.

Garant se več neboš zbudil. Pa tiste svetlomodre vzami, ostalo je za osnovnošolke.

Daj ne bluzi
bonk.gif

Jaz mislim da bi si vsak samomorilec moral malo na internetu prebrati kako se najlepše in SIGURNO ubiješ, ne pa da take bedarije počnejo kot jih
bonk.gif

Ti pa tudi očitno nisi še nikoli pojedel niti enega apaurina da take bedarije pišeš.

Jaz sem že videl ljudi ki so pojedli celo škatlico apaurina naenkrat pa æez liter šnopsa na eks, pa so še vedno živi
grims-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Najbolje je, da vzameš kakšne močnejše tablete, recimo ketonal ali analgin... preden greš ven pit
smile-1.gif

No ja, koliko je to zdravo tudi nevem... ampak kdo pa hoče 100 let živeti
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.630
10.921
113
To potem nima nekega smisla, ker se pije zato, da se napije, ne da se čimveč spije...
grin1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zbudli so ga in omotičnega peljali v bolnico...saj verjetno bi šel papa, če bi ga pustili še nekaj ur...vendar v 10-ih urah ni umrl...ni lovska.

Za predoziranje z apaurinom je zmeraj na zalogi antidot. Tako da se hitro uredi zadeva.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Koliko tablet je res smrtno nevarno pri Lekadolu, nekateri pišejo o 10-ih, kako le, če jih pa lahko odrasla oseba dnevno zaužije max.8, nekateri o 30 tabletah.
Navadni lekadol.
Kakšni simptomi so prekomernega zaužitja lekadola in kako hitro se pokažejo simptomi?
Največji dnevni odmerek je 8 tablet.
12 tablet lahko pride do toksične okvare jeter.
Antidot je fluimucan
Če si v skrbeh ti lahko določijo nivo paracetamola v krvi.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Koliko tablet je res smrtno nevarno pri Lekadolu, nekateri pišejo o 10-ih, kako le, če jih pa lahko odrasla oseba dnevno zaužije max.8, nekateri o 30 tabletah.
Navadni lekadol.
Kakšni simptomi so prekomernega zaužitja lekadola in kako hitro se pokažejo simptomi?
Antidot je fluimucan

A si ti siguren v to trditev ? A ni to prašek za lažje izkašljevanje ???

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Ucinkovina v Flumikanu je res "antidot", gre se za acetilcistein, ki pa se ga pri predoziranju paracetamola daje intravensko in to pod nadzorom.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Navadni lekadol.
Antidot je fluimucan

A si ti siguren v to trditev ? A ni to prašek za lažje izkašljevanje ???

10000%

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:

Zdravilo Sanval uporabljamo za zdravljenje hude nespečnosti.
Me zanima, če bi se kdo zbudil po škatli teh tablet. Sam sem enkrat kot mulc sunil stari mami eno in 8 ur spal kot ubit. Prva misel, ko sem se zbudil je bila fak, a sem sploh dihal?
hysterical-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik leni pravi:
Me pa veseli ko vidim da bom še nekaj let lahko v službo hodil
wink-1.gif

Vidim da vsi dobro poznate lekova zdravila