Smrkci, kartice

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Hej. Doma se mi nabirajo te kartice Smrkci, tako da jih z veseljem podarim komu, ki jih zbira.
Imam: 10, 17, 22, 23(2).

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Še jaz jih imam več kot ti ... če mi jih v merkatorju nonstop mečejo v vrečko ... pa če kupim samo kruh ali kaj drugega, mi jo dajo zraven ...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Prelep bo dan, ko bodo prenehali s temi pizdarijami, pike, nalepke, smrki, popusti in vsa ostala jajca! Obolevam, ko sem prakticno primoran kupovat malico v lokalnem komunajzarskem merkatorju, kjer je vse narobe, orgazmicno pa postane vedno na koncu! Na blagajni!

A ne bi razmisljali o doplacilu za hitro blagajno brez teh sranj? Bi placal tudi vec, da me ne posiljujejo s tem in hitro spokam iz 80-ih!

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Vidim, da ti manjkajo smrkci.
grin1.gif

Povej keri, imam jih cel kup, lahko ti pošljem tudi album.
cheer.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.803
278
83
Največja slovenska vas
Meni te smrkci niti ne gredo tok na živcem, ker mi jih podturi v vrečico, pol ji pa raztalam otrokom, ki to zbirajo. Bolj mi gre na živce na petrolu k posiljujejo s svojo kartico, pa če kupš sam za 50centov.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Schumi ... Čakam, kdaj bodo tako dobri v merkatorju, pa bodo ob vsakem nakupu, vsaj 10 evrov, kot je povedal tgrzan, podarili kakšno škatlo jajc, olje, sladkor, ipd ...

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.798
2
38
50
LJ
No, jaz na lokalni tržnici (Moste) v trafiki ob nakupu v vrednosti 10€ (4 škatlice cigaret, običajno) vedno dobim vžigalnik
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Meni te smrkci niti ne gredo tok na živcem, ker mi jih podturi v vrečico, pol ji pa raztalam otrokom, ki to zbirajo. Bolj mi gre na živce na petrolu k posiljujejo s svojo kartico, pa če kupš sam za 50centov.
Enako.

Čisto vedno se mi mudi, rad bi hitro opravil, oni mi pa težijo:
Ali imate kartico?
Ja ja, s kartico bom plačal.
Ne ne, ali imate našo kartico?
Prosim? Aja, to, ne nimam. (hitro raje računaj).
A pa bi jo želeli?
jezen.gif

Plus tega da čakaš v vrsti ker star folk sprašuje kdaj bodo artikli iz kataloga na zalogi, zakaj ta katalog ne velja več, ... Čisto vsakič.
bonk.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Prelep bo dan, ko bodo prenehali s temi pizdarijami, pike, nalepke, smrki, popusti in vsa ostala jajca! Obolevam, ko sem prakticno primoran kupovat malico v lokalnem komunajzarskem merkatorju, kjer je vse narobe, orgazmicno pa postane vedno na koncu! Na blagajni!

Ilirska?
grin1.gif
Cant get any worse than that.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Enako.

Čisto vedno se mi mudi, rad bi hitro opravil, oni mi pa težijo:
Ali imate kartico?
Ja ja, s kartico bom plačal.
Ne ne, ali imate našo kartico?
Prosim? Aja, to, ne nimam. (hitro raje računaj).
A pa bi jo želeli?
jezen.gif

Plus tega da čakaš v vrsti ker star folk sprašuje kdaj bodo artikli iz kataloga na zalogi, zakaj ta katalog ne velja več, ... Čisto vsakič.
bonk.gif
+
Natankaš bencin, hočeš plačati, potem pa te sprašuje če rabiš brisalce, pa vitrex. Pa da imajo cocacolo in čips/napolitanke v akciji, če kupiš oboje, je čips pol ceneje. Pa pi...timaterna, prišel sem samo natankat, ne pa po fasengo.
jezen.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Vse lepo in prav ampak zavedajte se, da jim je bilo tako rečeno. Meni je začela na nlb-ju okenčku težit, če imam klik in zakaj ga nimam, če bi ga rad imel . . .

Kako že gre rek: "Don't hate the player hate the play."

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.803
278
83
Največja slovenska vas
Itak pa BENCINSKI SERVISI/ČRPALKE, ratujejo trafika/buređirnica/stavnica.... tm folk hod kupvt vse, sam bencina ne... pa pridem, k natankam avto in sm točno 11minut čakau, ker so tri smrkavi čefurji igral športne stave....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.356
7.096
113
pri taščici
Ampak se ni hudega navala na bencin.
Nekdo je fuzine omenjal. Od kar imajo tik tak me blagajna ne vidi vec. Pa se vrecko za smeti dobim free.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Dobr tist mercator se mi niti nikol ni zdel katastrofa, tik tak pa sploh zakon, ampak en mercator naprej proti polju je pa obup in še zmer brez tik tak. Če ne bi en mal mal prenovil zadeve bi še zdej mislu, da si v 90ih, ampak to je pa tud use, folk in način dela je pa isti kot v omenjenih letih
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Žal sem pred dnevi vse skup dal sodelavcu, ki ma majhnega otroka - tisti mulci iz naše širše familije so pa že vsi kao prestari in preresni in so kar užaljeni, ko sem ponujal poln album in še en kup slikc naokoli.
crazy1.gif

Baje pa bodo v mečkatorju imeli albume spet konec oktobra.