Smodej: “Pol leve scene, ki je poganjala kolesariat, se je drogiralo in zabavalo pri meni?”

delter333

Guru
21. maj 2010
3.048
2.832
113
Notranjska
Uradno ne. Neuradno na desni pa kot da ni ničesar obtožen.
A 4 leta ga s spalco niste upali dregnilt, Rtv pa pop molčala, lanski sneg pač, model da intervju, obtožnica na netu u minuti.
Če ne drugega so se mediji zganili in hkrati pokazali dvoličen obraz malo se pa govori da je 7 od devetih deklet v teh letih ovrglo obtožbe, tudi tadesni krivi?
Model je čakal da po nekem naključju zadeva zastara ali pa vse ovržejo obtožbe, kar bi bilo precej zanimivo.
Kaj ima to skupnega z desnico mi res ni čisto jasno naj povedo razsvetljeni.

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
397
169
43
A 4 leta ga s spalco niste upali dregnilt, Rtv pa pop molčala, lanski sneg pač, model da intervju, obtožnica na netu u minuti.
Če ne drugega so se mediji zganili in hkrati pokazali dvoličen obraz malo se pa govori da je 7 od devetih deklet v teh letih ovrglo obtožbe, tudi tadesni krivi?
Model je čakal da po nekem naključju zadeva zastara ali pa vse ovržejo obtožbe, kar bi bilo precej zanimivo.
Kaj ima to skupnega z desnico mi res ni čisto jasno naj povedo razsvetljeni.
Ni res, rtv ni molčala. Na kaj namiguješ s sedmimi žrtvami?

jezek

Guru
24. jul 2008
6.521
3.069
113
Mimogrede, je kdo gledal intervju? On tam jasno pove da je LEVIčar. Kaj ni jasno? Smodej si ga še šili ne z desno....

jezek

Guru
24. jul 2008
6.521
3.069
113
Aja, a lahko en naredi ankico, ce forum razdelimo na dva dela (vsi podforumi duplirani)? Meni se,-kljub prislovični demokratičnosti- enostavno ne ljubi vec sodelovat v temah, kjer kontra pol cisto v vsaki teme yebe na suho in na male gole, brez nekega smisla. Škoda vsake minute....