Ja no sej… ocitno ok ker je pac obicajPa policaji to delajo, glej na primer Djogica, ki je slavil zmago na volitvah?
Ja no sej… ocitno ok ker je pac obicajPa policaji to delajo, glej na primer Djogica, ki je slavil zmago na volitvah?
Ej stari, dej, moj kolega se poroči, a boš uletu s službenim avtom, bomo mal lučke pa sireno pržgal, da nau treba hupat....fak, vsaj reku bi, zajebu sm, on pa to primerja, ja nč, eni so hupal, jest sm pa mal sireno pa lučke vžgal......Aja ce je poroka pol pa ok…. Ce bi se brat od stevota zenil bi pa se malonv zrak streljali…obicaj je obicaj
me bolj zanima kje je dobil tole sireno..o objavi posnetka, ki je razburil javnost, se je na svojem Instagramu oglasil Mesec in pojasnil, kdaj in kako je nastal ta posnetek.
"To je posnetek s poroke, kjer sem bil poročna priča bratu. Na slovenskih porokah se hupa. Na podeželski cesti, kjer ni bilo nikogar (kot je razvidno iz posnetka), sem za nekaj sekund prižgal še lučke.Skratka, tudi ta “afera” ni nič več kot hupanje na poroki," je zapisal Mesec in objavil fotografijo s poroke. Ob tem je poudaril, da gre tudi v tem primeru za diskreditacijo pred ljubljanskimi volitvami.
Vgrajena je v vozilo tako kot luc ker so ti avtomobili lahko del varovanih kolon. Mesec je kot podpredsednik vlade tudi bil varovana osebame bolj zanima kje je dobil tole sireno..
sicer pa scena okoli te luči pa to....je bedarija
Ni bedarija, še posebno pa ni ok njegov odziv.me bolj zanima kje je dobil tole sireno..
sicer pa scena okoli te luči pa to....je bedarija
10x. Nisem vedel, da sme varovanec dejansko vozit, sem misli, da sme samo šofer/varnostnik.Vgrajena je v vozilo tako kot luc ker so ti avtomobili lahko del varovanih kolon. Mesec je kot podpredsednik vlade tudi bil varovana oseba
V bistvu je tako da imajo sluzben avto in voznika. Izven delovnega casa voznika se sami vozijo. Tko nekako je. Predsedniki in mnz ter mors pa majo stalno varnostnike10x. Nisem vedel, da sme varovanec dejansko vozit, sem misli, da sme samo šofer/varnostnik.
V bistvu je tako da imajo sluzben avto in voznika. Izven delovnega casa voznika se sami vozijo. Tko nekako je. Predsedniki in mnz ter mors pa majo stalno varnostnike