Smodej: “Pol leve scene, ki je poganjala kolesariat, se je drogiralo in zabavalo pri meni?”

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.272
11.599
113
Aja ce je poroka pol pa ok…. Ce bi se brat od stevota zenil bi pa se malonv zrak streljali…obicaj je obicaj
Ej stari, dej, moj kolega se poroči, a boš uletu s službenim avtom, bomo mal lučke pa sireno pržgal, da nau treba hupat....fak, vsaj reku bi, zajebu sm, on pa to primerja, ja nč, eni so hupal, jest sm pa mal sireno pa lučke vžgal......

In pol bereš komentarje spodaj od kleti ki hoče bogega Lukca očrnit....fak, to se je sam očrnil.

B81

22. jul 2007
40.637
13.163
113
o objavi posnetka, ki je razburil javnost, se je na svojem Instagramu oglasil Mesec in pojasnil, kdaj in kako je nastal ta posnetek.

"To je posnetek s poroke, kjer sem bil poročna priča bratu. Na slovenskih porokah se hupa. Na podeželski cesti, kjer ni bilo nikogar (kot je razvidno iz posnetka), sem za nekaj sekund prižgal še lučke.Skratka, tudi ta “afera” ni nič več kot hupanje na poroki," je zapisal Mesec in objavil fotografijo s poroke. Ob tem je poudaril, da gre tudi v tem primeru za diskreditacijo pred ljubljanskimi volitvami.
me bolj zanima kje je dobil tole sireno..
sicer pa scena okoli te luči pa to....je bedarija

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.197
-388
113
Kolk enga vpitja zaradi lučke, po drugi strani se pa nekateri z Mosadom okol volitev pogovarjajo. In sedaj kdo bi moral odstopit?

• Haha
Reactions: tomi

Silos

Fizikalc
6. jun 2024
121
238
43
Ma dajte no, to je bedarija. Dobro, da v osemdesetih še ni bilo mobilcev s kamerami, ko smo imeli na biciklih namesto zvonca "policijsko sireno" s plavo lučko. Na 9V baterijo je delalo. Tisto, katere napolnjenost smo sprobavali tako, da smo jo prislonili na jezik. Pa izbiral si lahko med vijuu vijuu in tidu-didu zvokom.

Model je lučko prižgal za 5 sekund sredi neke šume. In zdaj se cela Slovenija ukvarja s tem. V bistvu bolj dokaz, kako nizko so padli mediji, da delajo zgodbo iz ničesar.

In še obvezen disclaimer: nikoli ga nisem volil, ker je za moje pojme pri nekaterih stališčih preveč ekstremen. Mi pa ni problem mu dati priznanja, da je eden bolj artikuliranih politikov in verjetno tudi najmanj vpleten v takšne in drugačne mučke.