Smo že kot Izrael?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
A obstaja že kakšen app, ali pa mailing lista kjer se redno zbirajo taka obvestila in se lahko preverja kje ta golazen stoji? vključno z radarji.

Saj veš, da zaradi te golazni tebi recimo ni treba vzeti kalašnikova s sabo, ko greš v trgovino?

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Če že načenjaš temo: ja, treba vzeti. Ker kljub poznavanju grožnje, ne ukrepajo nič.

Bodo pa ti opalili položnico, če se pelješ 0.8 km/h čez omejitev. To pa ja.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Zadnjič se peljem mimo blagovice kjer je bila podobna zapora, potem pa za cestninsko gledam proti lokalni cesti in vidim ob cesti je stala carina, policija in tisti modri sprinter od policije ali od koga pač je. Tako da zgleda se obenem znajo postavit tudi na stranske ceste. Vseh pač ne morejo polovit, važno da jih zadosti veliko število in se ostali mal ustrašijo. Eni bi pa radi da ker ne dobijo čisto vseh do zadnjega, da potem sploh ne delajo nič. Troli pač.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
A obstaja že kakšen app, ali pa mailing lista kjer se redno zbirajo taka obvestila in se lahko preverja kje ta golazen stoji? vključno z radarji.

Saj veš, da zaradi te golazni tebi recimo ni treba vzeti kalašnikova s sabo, ko greš v trgovino?

mislim, da je njihov namen bolj tale kot na linkih:

1. del

2. del

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.480
5.681
113
Blo bi fer da bi bli te davki namensko pobrani...konckoncev bi tud tako razbremenili proracun...kar bi policija pobrala bi slo njej kar carina njej itd

Leto tko pa ma policija par let pokrito opremo in place

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
V redu je to...samo kaj bodo dosegli, če se večina teh Romunov in ostalih, ki kršijo predpise, izloči že par počivališč prej, ...

Očitno se bodo napi morali bavadit, da hkrati pošljejo še enot na par počivališč prej. Pa jih še tam pohopsajo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Blo bi fer da bi bli te davki namensko pobrani...konckoncev bi tud tako razbremenili proracun...kar bi policija pobrala bi slo njej kar carina njej itd

Leto tko pa ma policija par let pokrito opremo in place

Si predstavljaš kaj bi se šele potem dogajalo? Na vsakem vogalu radarska kontrola
crazy1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:

Radijske postaje na to opozarjajo enkrat na 30minut kar je premalo.

Poglej moj podpis.

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Včeraj je bila istočasno s kontrolo na Lopati tudi kontrola na stari cesti skozi Levec, so ves promet preusmerili iz ceste na veliko Mercatorjevo parkirišče. Podpiram takšne akcije. Če iz prometa izločijo že samo eno pijano kamikazo je namen dosežen. Jokice kot je spirit pa naj jočejo še naprej...

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
ksz

Na poti LJ - Berlin - LJ sm 1x doživel 3x zaprtje AC in pred München-om še izločanje zaradi preverjanja moje črne face
grin1.gif

in nikogar nisem opazil da bi se kj p3zdil....

Ups, v sloveniji se očitno ne sme... sej se lahko pritožite sončni upravi
cry12bpy.gif

P.S. Vožnja po stranski cesti ne zahteva vinjete pa tudi teh zapor ne boste imeli, tko da...
wink-1.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Tudi jaz podpiram take akcije in upam, da jih bo v bodoče čimveč. Saj to kar se sedaj dogaja na cestah ni več normalno.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.078
490
83
tam ko se terc po tori rola
...če bodo s temi kontrolami vsaj malo zmanjšali procent pijančkov v prometu, uporabo telefona med vožnjo... Podpiram. Ja, tudi mene so že ustavili, pa kaj naj zdaj. Za to so plačani. Ko bo kdo pijan ali zaradi telefoniranja, skočil komu v avto, pa boste spet jokcali, kaj dela Policija...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Ko bo kdo pijan ali zaradi telefoniranja, skočil komu v avto, pa boste spet jokcali, kaj dela Policija...

ponavadi na forumu "jokcamo" takrat, ko vidimo, da policija in sodstvo izpusti nazaj na cesto kakšnega povratnika, ki je že znan policiji po svojih dejanjih. Tako kot recimo ta narkoman nazadnje. Ali pa že več pijančkov, ki so že povzročili prometno pod vplivom, pa so ga spet spustili na cesto.
Glede takih pa res jokcamo ja. Tisti ki spije tri ali pet kuhancev ni tako nevaren na cesti, ker tak ponavadi še bolj previdno vozi v takem stanju.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
In kako kontrola na počivališču vpliva na uporabo telefona med vožnjo?
Imajo satelitski posnetek zadnjih 10 kilometrov vožnje vsakega ustavljenega?
Zažugajo vsakemu "da ne bi v prihodnje telefona med vožnjo uporabili" ?

Red? Sem 110% za.
Zajebavanje naroda? Sem 110% proti.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
...če bodo s temi kontrolami vsaj malo zmanjšali procent pijančkov v prometu, uporabo telefona med vožnjo... Podpiram. Ja, tudi mene so že ustavili, pa kaj naj zdaj. Za to so plačani. Ko bo kdo pijan ali zaradi telefoniranja, skočil komu v avto, pa boste spet jokcali, kaj dela Policija...

3km zastoja in možnost naleta na AC ti je pa čisto kul?

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.078
490
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
In kako kontrola na počivališču vpliva na uporabo telefona med vožnjo?
Imajo satelitski posnetek zadnjih 10 kilometrov vožnje vsakega ustavljenega?
Zažugajo vsakemu "da ne bi v prihodnje telefona med vožnjo uporabili" ?

Red? Sem 110% za.
Zadeva je enostavna, kot pasulj. En policist z nadvoza fotografira telefonista, na počivališču ga pa opizdijo s položnico. Ni enostavno? No, zakaj sem pako proti telefonistom -prejšnji teden sem v krišču imel zeleno (peljal sem naravnost). Iz navade, še pogledam levo in desno, kar je preprečilo trk. Namreč z desne je pripeljala Corsa in direkt skozi rdečo. Punčara s telefonom na svinjskem uhlju.... Poglej -da se zelo zmanjšati število telefonistov za volanom.
Zajebavanje naroda? Sem 110% proti.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Za loviti 'telefoniste' se lahko postavijo glih kamorkoli ob katerikoli uri, naj bo to sredi mesta ali na idilični podeželski poti.. tudi meni gredo na živce, telefonirajo vsi, od socialcev v fičotih do folka v kravah za 100 jurjev evrov, prostoročno telefoniranje je očitno vsem neznanka, strošek telefona pa zanemarljiv.
Samo z lovljenjem teh idiotov bi lahko orenk zmanjšali luknje v proračunu, ker tega je ogromno.