Smo res tako zelo zabredli...

damirj

Fizikalc
9. maj 2012
1.359
60
48
Nič ti ne pomaga branje če ne veš kaj not piše. Zato rabiš izkušnje, razumevanje človeške psihologije in dosti vloženega dela.
Zdravljenje psihičnih problemov preko interneta so pa bolj mokre sanje posameznikov. Ker tisti , ki to znajo so itak prezasedeni. Vse ostalo pa je večji problem kot rešitev.

Največji vzrok vseh teh težav so starši, saj so njihovi sončki ah in sploh najboljše kar se je zgodilo na planetu.
Krivo pa je od zraka do zemlje vse samo oni ne.

Poleg prišteješ še mobilni telefon generacijo pa imaš veselje.

Sem pisal splošno za strokovne knjige, ne na psihološke. Saj veš, imamo kup področij, ki jih pokriva stroka.
 

sad

Guru
24. avg 2007
13.338
2.353
113
Ko obujamo spomine na "stare čase", vedno pridejo na plano najboljši učitelji: strogi (zajebani), pošteni in dosledni.
Točno to. Se sam še vedno spomnim, ko so sošolci full hvalili profesorja na faksu, ki ga polkrat ni bilo sploh na faks, ostalo je pa delal brezvezne informacije, pa zaključeval uro prej. Na izpitu jih je pa nategnil in jim dal full zaj... vprašanja. Potem je bil pa prašič, ker jih 3/4 pocepalo.
Po drugi strani so se pa vsi pizdili čez enega zelo zaj... prfoksa, ki je zahteval disciplino in med predavanji interaktivno spraševal, ampak nas je naučil in jih je pocepalo minimalno, ker je bil test iz tistega, kar nam je dejansko predaval in razlagal. In nas naučil.
Jaz imam še danes težave z enim jezikom, ker mi ga je prfoks zagnusil, po drugi strani pa druge jezike tekoče govorim, ker sem imel top prfokse.
 

luka51

Guru
16. avg 2007
10.090
1.970
113
motiš pouk? vprašan.
Tak mam jaz. Če je keri po zvonenju na hodniku, ko grem v razred kr pride pred tablo. Isto med uro. Če zahtevam mir in pač lapa pride še kaj za oceno povedat.
Ampak jebat ga, če zna dobi tudi 5. V tem ne vidim problema. Mam enega, ko kr naprej lapa in vedno, ko je vprašan dobi 5 :D


Pa ko je gori kameleon o nekih ukrepih razlagal. Ko sem jaz hodil v šolo je en učitl dobo torbo v glavo, ko je šel mimo razreda. Sta dva ven priletela in najprej vsak 3 focne pol pa vprašanje kdo je bil kriv. Je en reko, da ni bil on nič še enega vzgojnega zraven. No ta isti učitelj par leta nazaj na zaključku sreča tega (rahlo pijanega) učenca, ki je dobil vzgojno. Ded mu je še enkrat vse razložo, da pa takrat pa res ni bil on nič kriv :) Zamer ni bilo, ker je mali vedel, da jih je dobo za nazaj pa ziher na kredit za naprej :)
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
Osebje foruma
23. jul 2008
34.241
3.038
113
Mi smo pri praksi nemenoma obrnil vse elektrolite kontra, pol je pa prišel, da bo probal, pa je blo bum bum bum frrrr.......p vam m, spiz..ite da vas ne vidim, pa smo šli v zdajšnjega Guinnessa, po tem se nam je pa še on pridružil.....Fantje dobr ste me spet našajbal, lohk bi vedu.....
DejaVu....fizika 7klas....prfoxa razlaga statični naboj na uni kugli ki jo namagnetiš....laski vihrajo na palčki....jaz požiram znanje iz prve klopi :)

In tko....ure bo kmal konc....otroci počasi pospravite zvezke....una izšteka generator da ga bo pospravla....in ga lepo zagrab za kuglo zgoraj da ga bo odnesla....k jo je zrukal kondenzator..... Jaz pa iz prve klopi v WTF smeh za vs razred skupaj....
Una skušteana pa z naelektreno frizuro se dere name....zgiin...zgiiin vn iz razreda....da te ne vidm....idiot....jst pa sam še bl v smeh :D
d022f99f5577c1e535105a03a77e42c5.jpg

Prow tko je zgledala.... :valjamse:
 
  • Haha
Reactions: Denis

Hanzi

Guru
27. jul 2007
38.233
1.803
113
pri taščici
Sicer pa
Včasih je mama vzgajala z besedo, oče pa z roko, če mama ni bila uspešna.
Sedaj se pa z roko ne sme več, pa očetje počasi zgubljamo vlogo pri vzgoji otrok.
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
Osebje foruma
23. jul 2008
34.241
3.038
113
Ukor sem fasal samo 1x....ko je cel razred razen enega šprical kontrolko :)
 

Denis

Guru
22. jul 2007
23.362
2.427
113
Pri nas smo naredili enako in profesor je dal vsem neopravičeno, le odličnjaku ne (čisto same petke brez neopravičenih). Pošteno, ker je šprical zaradi nas :)