smisel zivljenja

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zdej mi hodi po glavi ta zmelkow, pa nekak ne razumem kaj so hotli povedat. kaj je smisel zivljenja?

Smisel življenja zagotovo ni DELAT CELE DNEVE.

En Kitajec v neki mednarodni finančni instituciji je izjavil tole: Sami ste si krivi za recesijo, saj v EU delate 5 dni tedensko po 8 ur, na Kitajskem pa delamo tedensko po 10 ur na dan, torej 400 ur mesečno.

Budale poševnooke z razmišljanjem podložnikov iz dinastije mang-fang-gang iz 13-ega stoletja!

In po takih se poskušamo ravnati?
Po ljudeh, visokih 155 cm, težkih največ 45 kg (sami manekeni in modeli!), ki imajo za življenje dovolj dve skodelici riža dnevno?
Od katerih 99.9% NIKOLI v življenju ne bodo pojedlo dobre čevape, dunajski zrezek, puranov zrezek z gobami, škampe,
popilo kakšen šardonejček, ali merlotek, unionček.

Po takih naj se ravnamo? Taki naj bodo referenca in vzor Evropejcem, kako se mora živeti? Bedneži kitajski!

Nazadnje urejeno:

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zdej mi hodi po glavi ta zmelkow, pa nekak ne razumem kaj so hotli povedat. kaj je smisel zivljenja?

Da se ne smeš preveč sekirat, pa da si kup Čivavo-
grin1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
smisel življenja je garati za državo, kapitaliste, tajkune, družboslovce , cerkev in ostale lenuhe
ne vprašaj, kaj lahko država naredi zate, vprašaj kaj lahko ti narediš za državo
garaj cele dneve in niti najmanj ne pomisli, da bi v življenju užival
delaj, delaj, pusti se jebat, bodi ponižen itd
poplačano ti bo na sodni dan, v nebesih , raju ali kjerkoli že
to je smisel življenja....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zdej sem se spomnil

mogoče je pa smisel življenja srečat starega prijatelja, pojest najboljše podalpske čevape v nekih vukojebinah, Rakek, mal poklepetat, rukn radler ali dva.

sam to verjetno nima smisla z anravnim smislom življenja, imeti potomce.

je ta prjatu reku..sej smo živali. res smo. imamo otroke. to je anravnih cilj. kaj so pa naši cilji? smo se tok izumetničili, da hočemo preveč?

zdej pa čakam patriota, da se userje, k danes se še ni, a ne prjatu?

ups, s eje..patriot, name ne pali polna luna, zame je polmesec

tomi

Guru
1. sep 2007
18.777
9.986
113
40
MB
eee vidiš, si kr blizu
smile-1.gif

pa še spomno si me da morem srat, brb
grin1.gif

pa to bom malo prelistal
376320_2693047175670_1541268930_2681210_1922869192_n.jpg

d055.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nazadnje je bil frizer. drgač pa niti en gledam frizerke..bl mi je važn kako me masira.

čist tko, btw
zanč sem bil na eni masaži. pa prav, a grobo al sproščujočo..no, bom sproščujočo, če bi vam pa pasala groba pa povejte. mislim, če bi bila 10 let mlajša, pa 2 stopnici boljša, bi imel resne probleme.
in pol me obrne na hrbet..prvič v žæivljenju mi je nekdo masiral trebuh in sise. da ne bo pomote..brisačo mi je vrgla na kolena

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
nazadnje je bil frizer. drgač pa niti en gledam frizerke..bl mi je važn kako me masira.

čist tko, btw
zanč sem bil na eni masaži. pa prav, a grobo al sproščujočo..no, bom sproščujočo, če bi vam pa pasala groba pa povejte. mislim, če bi bila 10 let mlajša, pa 2 stopnici boljša, bi imel resne probleme.
in pol me obrne na hrbet..prvič v žæivljenju mi je nekdo masiral trebuh in sise. da ne bo pomote..brisačo mi je vrgla na kolena

hysterical-1.gif
o bed...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

čist tko, btw

hysterical-1.gif
o bed...

ja, trd sem bil v vse, razen v tist kar je njo zanimal.

Enik

Pripravnik
19. sep 2007
159
0
16
Ljubljana
Smisel življenja?
hmmm...naj pomislim..kakor za koga...v glavnem za zadovoljevanje potreb, takšnih in drugačnih...lastnih...za ljudi, ki so nam blizu...rezultat je lahko je oboje v enem, v smislu komplementarnosti...lahko je življenska vloga, ogledalo, ki ga lansiramo navzven..torej imidž...v večini primerov žal fikcijska podoba, skregana z realno...lahko je realiziranje idealov, ki smo jih spoducirali v mladosti...v toku življenja...le ti se ponavadi spreminjajo...tako jih nikoli ne dosežemo...lahko je alter...za Sneckerja npr. JJ in RKC...
smile-1.gif
)))) in smisel življenja je še marsikaj, kar nima smisla..;)
pa lep dan..

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
En resn odgovor;
Da se dejansko ima človek fajn in se mora zna nasmejat v vsakem momentu pa čeprov ima naporen dan težak in nevem kaj še
cheer.gif

Delo kot delo, nujno zlo... ni se treba pustit hebat v glavo - drgač ga pa tko sprejmeš ....

Uživajmo na polno
cheer.gif