Poskusi prebrati mojo objavo večkrat. Mogoče boš razbral KDAJ je po mojem mnenju menjava smiselna.Zakaj bi nekdo, ki se skoraj nič ne vozi, menjal 20 let stari ok avto za 10 let starega za katerega ne ve zgodovine?
Poskusi prebrati mojo objavo večkrat. Mogoče boš razbral KDAJ je po mojem mnenju menjava smiselna.Zakaj bi nekdo, ki se skoraj nič ne vozi, menjal 20 let stari ok avto za 10 let starega za katerega ne ve zgodovine?
Majster je star 74 let in če do zdaj ni menjal 20 let starega avta, ga tudi zdaj ne bo. Naj ga zvozi do konca. Sicer se pa naj sam odloči.Samo koprive kupujejo stare gare.
Gospod dela 5k km na leto, če kupi največjega premium SUV z V8 motorjem ne bo nobene drame.
Yolo
Kalos, ne Koleos!Koleos nizek za sedenje? A ma gospod 2.5m?
Najbolje da si kupi kak tovornjak.
Avtomatik je zelo dober predlog. Električar žal ne, ker živi v bloku.Tisti del, kjer je omenjeno, da je tip broke in bi mu ga kupili otroci, si spregledal ?Tesla Y in FSD da ga okoli vozi na stara leta.
"Dober" predlog , ce be bi imel tako širokih pragov (debelih vrat) da se hitro po sedezu drajsas da dosezes tla..Ima smisel samo, če si prodajalec vozil.
Predlagam da kupi novo teslo y performance 4*4.
Tudi jaz poznal dva cloveka ki sta pri 90+ vozila bolje kot marsikatera "smrklja/smrkavec" pri 20 tih.Na našem koncu smo imeli človeka, ki je vozil star čez 90 let. Zdaj koliko je to bilo pametno in v kakšnem psihofizičnem stanju je bil, osebno ne vem a zdravstvo je očitno ocenilo, da zmore.
Je pa kmalu potem, ko je enkrat nehal voziti tudi umrl, torej je vozil skoraj do smrti.
In 74 letnik je lahko v odvisnosti od življenjske poti, fizičnega dela in psihičnega napora v odličnem stanju ali pa že 5 let pokopan.
Pri MOLU lahko pri prodajalcu plačašGlede EV za starejso osebo (tu ne pride v postev zaradi bloka)
Ce obvlada telefon in aplokacije ter QR kode in kartice potem ja. Ce mu je problem sms prebrat, potem nikakor ne.
Ker s polnjenjem na javnih polnilnicah imajo kaj hitro tudi izkuseni macki in promotorji EV lahko kup tezav.
![]()
Ko demonstracija polnjenja postane komedija — DeMS – Društvo e-Mobilnost Slovenija
Znanka je ravno kupila Leapmotor B10 in je želela čisto osnovno, praktično razlago: kako priklopiš, kako plačaš in kako se polnjenje zažene. Predlagal sem lokacijo, ki se je zdela idealna — Maribor, avtocestno postajališče Vzhod, kjer je tudi avtomat za plačilne kartice. Iskreno: do zdaj na tej...dems.si
Velika večina toliko starejših oseb pri EVju potrebuje obvladati le parkiranje avta zraven domače polnilnice in priklopiti kabel v avto.Glede EV za starejso osebo (tu ne pride v postev zaradi bloka)
Ce obvlada telefon in aplokacije ter QR kode in kartice potem ja. Ce mu je problem sms prebrat, potem nikakor ne.
Ker s polnjenjem na javnih polnilnicah imajo kaj hitro tudi izkuseni macki in promotorji EV lahko kup tezav.
![]()
Ko demonstracija polnjenja postane komedija — DeMS – Društvo e-Mobilnost Slovenija
Znanka je ravno kupila Leapmotor B10 in je želela čisto osnovno, praktično razlago: kako priklopiš, kako plačaš in kako se polnjenje zažene. Predlagal sem lokacijo, ki se je zdela idealna — Maribor, avtocestno postajališče Vzhod, kjer je tudi avtomat za plačilne kartice. Iskreno: do zdaj na tej...dems.si
Ce dela polnilnica. Placilo pri prodajalcu ni zagotovilo da bo polnilnica delala.Pri MOLU lahko pri prodajalcu plačaš