Reku sem večina vzgoje, upam si celo trdit, da so temelji postavljeni do 5. leta. Če češ zastop, če pa nočeš pa tud ne.Vzgoja se zaključi pr 10ih letih??
Si pa hitr obupal
Reku sem večina vzgoje, upam si celo trdit, da so temelji postavljeni do 5. leta. Če češ zastop, če pa nočeš pa tud ne.Vzgoja se zaključi pr 10ih letih??
Si pa hitr obupal
Kje sem napisal, da grem prej v vojsko? Tak bomo šli, ko bo sranje.Bežiš lahko tudi kot civil, ne rabiš prej v vojsko.
Hahahaha, si se za ene pet let usekal. Ti bi mulca vzgajal do 20tga leta, pa s kere lune si ti padu? Mulc ko mu začne testosteron šibat tam v povprečju pri 12-14 je to, mora bit v grobem vzgojen, če do takrat ni, pozabi, večina vzgoje se pa zaključ tam do 10. leta. Pr 20tih morjo pa že počas gledat, da bodo spizdli z gnezda.
Tko da ne ga srat miki.
Kar naj bo sranje. Jim bomo že mi na paradi pokazali pokončne rakete. Zakaj pa smo ponosni!Kje sem napisal, da grem prej v vojsko? Tak bomo šli, ko bo sranje.
sej sm ti reku, da hitr obupašReku sem večina vzgoje, upam si celo trdit, da so temelji postavljeni do 5. leta. Če češ zastop, če pa nočeš pa tud ne.
11, 13, 15 in baje se ne smem oglašat Pa mal se umir, te lohk še kap. Nikol ne veš, kok plenic še tebe čaka, k jih tok rad omenjaš.Miki moj posran še od plenic, Ti nisi pismen ne. Daj prosim še enkrat si malo bolj počasi preberi kaj sem napisal, mogoče boš potem pokapiral. Vem da si malo bolj počasen in ti bo težko samo vsaj potrudi se. Pa daj povej koliko imaš stare otroke.
Kdo je reku, da sem obupal? A pol ti misliš, da lahko vzgojo do 14. leta pozabiš, pol pa začneš, al pr 14tih sam še finese delaš? Pa k ti pr 15tih zraste mulc fizično čez glavo. Kdaj mora bit avtoriteta zrihtana....takrat, al že davno prej?sej sm ti reku, da hitr obupaš
(sej ni čudn pol, da je tako)
No pa napiš no, me res zanima.-A ti bi moral napisat neprijatelj?? Zakaj že? Lahko tud, če imaš željo.
(Zdiš se mi malo živčen)
-Pr predzadnjem postu tvojem.
Do 15 leta si nekaj poskusil, zdej pa pametuješ, kako bo naslednjih xx let, čeprav tega nisi še doživel.
Sej bi ti napisal, kako je, ko otroc pridejo v razna obdobja.... ampak, nima smisla.
Moj najstarejši je blizu 30 let. Ta bi izpadel iz JLA kriterijev za vojaško obveznost. Lahko vseeno kaj napišem?Tisti, ki jih imate 20+ se lahko oglašate drugi, nimate prava glasanja.
Žanček ve zelo malo o teh zadevah. Oziroma nič. (naborništvo)No se mi je zdel in to provociraš v temi o naborniški vojski, ki bi jo neki Žančki Mahničevi kr nazaj uvedli brez strategije, posodobitve, ničesar z izgovorom, da je treba mladostnike vzgojit in da mamo Arabce na meji. Ta hip to itak ni izvedljivo in v obliki, kot je bila, totalna neumnost, ker je preživeto. Nikjer pa nisem rekel, da je bla takrat neumnost in seveda je marsikakega maminega sinkota naredila v moža. Čeprav totalno zavoženih še vedno ne.