No pa gremo po vrsti.
1.) Začel si z žaljenjem ti Pepe. Poglej svoje poste in preveri.
2) Podatki na strani supervizor niso točni, kar piše na strani in kar je Klemenčič tudi sam povedal.
3.) Pipistrel ima hčerinske firme, katere so tudi potegnale denar. Konkretno SeawayYachts. Pa prosim ne se obregat ob procente, ker kot že povedano v prejšnji točki, podatki na supervizor strani so nekaj, realnost pa druga.
4.) Ko sešteješ vse subvencije, ki jih je pipistel oz. njegove hčerinske firme dobil, res ni 2-3 milijone na leto, ampak okol 1.5 miljon pa.
5.) Me ne moti, da dobi toliko subvencij, moti me ker glede na promet, ki ga ustvari, da dobi toliko subvencij.
6.) Prejšnji post glede podjetij je asociacija, da bi razumel point, ki ti ga želim predstaviti ampak očitno ne razumeš.
Here we go again.
Se strinjam, da naj Pipistrel dobi subvencije. Priznam, da sem podatek o subvencijah, ki jih prejme Pipistrel potegnil iz glave in sem mogoče pretiraval. Ampak spet pa ne toliko kot nekateri pišejo. Če misliš, da se velika javna naročila in razpise/subvencije dobi pravično in upravičeno se motiš. In to zelo močno motiš. To je ubistvo najlažji način, kako državni denar pripeljati v "prave" roke.
Pipistrel ima pač to srečo, da je medijsko izredno prepoznaven, izdeluje izdelke, ki so privlačni in raji tehnološki čudeš ter politično v visokih krogih (če ne najvišjih). Pod besednimi zvezami razvoj, napredna tehnologija, letalska tehnologija... in konstantnimi medijsikimi objavami, zavedejo ljudi, da so najbolj uspešna firma v Sloveniji. Ko pa pogledaš malo podatke, pa vidiš da niso nič posebnega.