Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Vsi tejle živijo od državnih subvencij za kao eko enrgijo, torej od denarja, ukradenega tudi meni. Predvsem naj se ukinejo vse tovrstne subvencije (in za investicije in pri odkupu energije), pa bomo potem videli, kako bodo delali.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Vsi tejle živijo od državnih subvencij za kao eko enrgijo, torej od denarja, ukradenega tudi meni. Predvsem naj se ukinejo vse tovrstne subvencije (in za investicije in pri odkupu energije), pa bomo potem videli, kako bodo delali.
Kaj pa lahko izgubi?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Dokazano gor ali dol, v času recesije si evropa ne more privoščiti trgovinske "vojne" s kitajsko, ker bo gladko izgubila.
Pozabljaš, da obstaja nemško podjetje VW, ki ima velike ambicije, da bo kitajcem nekaj prodal. Nemški politiki na to ne pozabijo tako kot naši...Citat:
Uporabnik keber pravi:Evropa nabije carine na kitajske izdelke, in se kitajsko gospodarstvo lahko samo slika za almanahe.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kaj pa lahko izgubi?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Dokazano gor ali dol, v času recesije si evropa ne more privoščiti trgovinske "vojne" s kitajsko, ker bo gladko izgubila.
Evropa nabije carine na kitajske izdelke, in se kitajsko gospodarstvo lahko samo slika za almanahe.
malo prepozno za carine sedaj ko imajo kitajci toliko obveznic pokupljenih. carine bi morali dati 20-30 let nazaj in to konkretne carine.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Subvencije je vsekakor potrebno ukiniti. Je pa nujno uvesti konkretne carine za izdelke iz kosov sveta, kjer niso upoštevani enaki okoljski standardi kot v EU. Če tega ni, je nemogoče biti konkurenčen. Če se trenutno igramo z emisijskimi kuponi, nekdo pa ne, se to mora drugje pokriti.
avstrijci to znajo. kupujejo elektriko iz čeških nukleark ki jim sicer močno nasprotujejo predelajo v črpalnih hidroelektrarnah in na koncu je to zelena elektrika. če bi mrknila češka nuklearka bi mrknili tudi jodlarji.Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Ja kvazi podjetniki prodajajo dražjo zeleno elektriko, kupujejo pa poceni umazano, mi bumbarji pa na račun državnih subvencij to vse plačujemo