slovenski tipčki

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
z čebelico se nima smisla fajtat
smile-1.gif

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Tota je pa v ksiht taka ko jaz. Samo ji nea paše, ker je baba.
smile-1.gif

Za zmirom vaš, Batate

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
takih slinavcev je pa koker ces tu na forumu in v RL...
hysterical-1.gif
šolski primer.

Fukfehtarje prepoznaš najlažje po tem, da se za eno in isto uporabnico oglasijo v čisto vsaki temi (low-life, ki nima kaj za delat in čaka kje bo kaj napisala), pa tudi če se gre tema glede fitnes opreme ali pa morebiti nov model turbo tamponov. Po prebranih 3-eh temah v 10 minutah zdajle, se da izločit vsaj 5 takšnih fehtarjev.

(PS: ni letelo nate.
grin1.gif
)

Nazadnje urejeno:

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Spirit je neki omenjal, da bi te rad na večerjo peljal:)

ha ha ha matr še en zajc, a ne upa sam vprašat, mislim ker jaz bi itq šla, zato me raj noben ne vpraša k se ful bojite hehehehe
hysterical-1.gif
drugač mu lahko pa tud sama povem phe

majč

Kaj me spet opravljate
jezen.gif

Vidm da še znaš sikat, vidm pa da si se tut nepotešena vrnila s potepanja po svetu - si mela prevelika pričakovanja a-a?
priden.gif

Sej bo bolš, prej al slej se te bo spet usmilil en Slovenec z nizkimi kriteriji in ti dal brzineka.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
ksz

Pa kaj si ti ja nor, praviš, da so smotani? Važno je kak zgleda in zgledajo slabo ne. Oženla pa se itaq ne boš z njim.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Nasploh so mi ti nigri tako dobri, da ne morem verjamet. Lani sn še mela na omladince oke, zaj pa na nigre. Svetovni so!

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Nasploh so mi ti nigri tako dobri, da ne morem verjamet. Lani sn še mela na omladince oke, zaj pa na nigre. Svetovni so!

Prosim, da se vzdržiš rasističnega besednjaka. BTW obstaja slovenska beseda, ki ni žaljiva.
To, da nimaš vse pošlihtano v glavi, pa si že itak nebroj puta dokazala.

P.S. Me res zanima če upala katerega od njih poklicati s to besedo.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz pač nisem rasist, jemljem ta izraz pač nerasistično, spontano. Črnce spoštujem, so mi ful lepi. Moj sosed je črnec, no, sicer ni več moj sosed, ker smo se preselili, pa še mu vedno pravim sosed, ker se poznamo 20 let in smo si vedno ful pomagali. On me je tudi ful navdušil za Afriko.
Tak da nekega rasističnega alarma ni treba zganjati, ker je vse ok. Če pa ti misliš, da nimam kaj pošlihtano pri sebi, pa mi komot pošlješ zasebno sporočilo in lahko razčistiš pri sebi kako in kaj.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Taka sem bila pred kakim dobrim letom, zdej sem debela ko pujs, klinc če nimam tipa, moram pa jest.

debela maja

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Vidm da še znaš sikat, vidm pa da si se tut nepotešena vrnila s potepanja po svetu - si mela prevelika pričakovanja a-a?
priden.gif

Sej bo bolš, prej al slej se te bo spet usmilil en Slovenec z nizkimi kriteriji in ti dal brzineka.

Iz tvojga pisanja direkt v ušesa unmu modelu.
zmaga.gif

He he seronja, kje s pa biu tolk časa, da nič ne pišeš? Jaz še zmeri trdim, da ste slovenski tipčki zakon!

debela maja

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Jaz pač nisem rasist...
Črnce spoštujem...

Me veseli. Sicer nisem rekel, da si rasist, je pa bil tak besednjak in ker ti ravno ne beremo misli ne moremo vedeti, da ne misliš nič slabega. Beseda pa ni primerna kakor koli jo obrneš. Sploh pa, če imaš in boš imela prijatelje, ki so črnci, je bolje, da se odvadiš takih besed. Nekdo pač ne bo razumel tvojega nemena in ne bo pripravljen oprostiti.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
priden.gif

Iz tvojga pisanja direkt v ušesa unmu modelu.
zmaga.gif

Ne skrbi, tukaj je kup potencialnih kandidatov ki te lahko (ne)potešijo - in verjami da vsi berejo tvojo tragedijo o debelušnosti in nepotešenosti.

Kaj pa kaka urgenca.com?

Citat:
He he seronja, kje s pa biu tolk časa, da nič ne pišeš? Jaz še zmeri trdim, da ste slovenski tipčki zakon!

debela maja

Deloholik sem ratal, ni časa in energije za alterjeve paciente. Do konca leta si moram nabavit lastnega Fokkerja in Pershinga, vikend v Malibuju pa sem si ravnokar kupil.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja sej zato pa to pišem in upam, da me bo že kater uslišu, pa nič od niča. Pišuka sem že upala na večerjo, ker jaz ful rada velik jem, pa vidim, da jo boš ucvru - tipično za kranjske klobase.

debelinka maja