slovenski tipčki

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Pa vi niste resni. Devica sm po horoskopu no
hysterical-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ej ne bi vedla, ga ne poznam, sam če tkole na slepo fehtar tlele ni čist gladek, mislim jaz se vsaj prepričam prej a je na drugi strani res TIP al je kak metroseksualc matr teh se je dons razpasl ko kitajcev...tko da tlele ne bo nič, je treba bit bolj konkreten (hlače dol pa pokazat kwa ima
hysterical-1.gif
)

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:[/Očitno Majč išče zajca oziroma Gorenjca
evil.gif

Ej dej ne mi gorenjcev omenjat (me neki na gattota spominja), dej ostanmo pri temi pa dokažte, da ste res tko fajn kot francozi nikol ne morjo bit...ja noooo sej veeeeem, da ste prijazni pa pridni pa ustrežljivi, ampak vsak posamezen tipček ima pa še kako svojo kvaliteto, no naprimer kakšno imaš ti a
grims-1.gif

majč

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik Ares pravi:

kaj to pomeni? da si grd pa grob?
evil.gif

Sebe ne bom ocenjeval, to naj počno predstavnice lepšega in nežnejšega spola.

Sicer pa jaz okrog tega pravim takole nekako. Ko je Bog ustvaril moškega, ga je ustvaril pa svoji podobi pa je ratal kar je ratal, torej en pajacek s tisto visečo zadevo med nogami, ki se ob primerni stimulaciji postavi pokonci. Ko pa je ustvarjal žensko, se je pa malo zamislil, pa malo bolj pomatral pa je ratalo nekaj, kar je po nekaj tisočletjih človeške zgodovine še vedno estetsko in lepo za pogledat in še vedno vzburja domišljijo moškim, čeprav se osnovni model ni popolnoma nič spremenil. Kaj takega še ni ratalo nobenemu recimo avtomobilskemu oblikovalcu. Dizajn ženske je večen, za kaj drugega pa ne moremo trdit česa podobnega.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
A hočeš rečt, da nisi ženska, ampak si ženska samo na forumu
grims-1.gif

A pol praviš, da bi ti kar takoj k men v hlače pogledala
17758-icon_confused.gif
To bi morda celo šlo, če bi se ti malce potrudila, samo se bo treba potrudit v RL ne samo v VL.
Fotk ne boš dočakala, ker jih nimam namen objavljati na forumu, posebej kakih intimnih, ki sploh še ne obstojajo, pa mislim da udi ne bodo kmalu.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Ko je Bog ustvaril moškega, ga je ustvaril pa svoji podobi pa je ratal kar je ratal, torej en pajacek s tisto visečo zadevo med nogami, ki se ob primerni stimulaciji postavi pokonci.

Kaj to po sebi sodiš ali kako? Če še ne veš, tudi marsikateri moški zna orenk vzburit žensko domišljijo
smirk-1.gif

Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Ko pa je ustvarjal žensko, se je pa malo zamislil, pa malo bolj pomatral pa je ratalo nekaj, kar je po nekaj tisočletjih človeške zgodovine še vedno estetsko in lepo za pogledat in še vedno vzburja domišljijo moškim, čeprav se osnovni model ni popolnoma nič spremenil. Kaj takega še ni ratalo nobenemu recimo avtomobilskemu oblikovalcu. Dizajn ženske je večen, za kaj drugega pa ne moremo trdit česa podobnega.

Brez zamere, ampak matr si sluzast
bonk.gif
Se bere, kot nek totalno sfaljen pick up line, tipičnega f**fehtarja...

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ej dej ne mi gorenjcev omenjat (me neki na gattota spominja), dej ostanmo pri temi pa dokažte, da ste res tko fajn kot francozi nikol ne morjo bit...ja noooo sej veeeeem, da ste prijazni pa pridni pa ustrežljivi, ampak vsak posamezen tipček ima pa še kako svojo kvaliteto, no naprimer kakšno imaš ti a
grims-1.gif

No moje kvalitete, nekako je težko samega sebe hvalit. Hmm, recimo, da mi zelo paše vzajemno cartanje, pa če hočeš imeti mir pred mano v RL, se da to hitro uredit. Tole lahko pa potrdijo tisti alterjevci, ki me poznajo, sem strastni nekadilec, pa alko konzumiram v zelo majhnih količinah ali pa ga sploh ne. Pa nekako mi paše biti v stiku z naravo. Kaj če bi še ti sama sebe malo hvalila
17758-icon_confused.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
1. Mene moški pač ne privlačijo. Je pa lepo prebrat, da tudi moški burimo žensko domišljijo.

2. Sluzasto ali pa ne, če boš hotela razumet kar sem napisal boš razumele, če ne pa pač ne. Včasih je kakšno reč težko razložit z besedami.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Če me kakšna obdela, nimam nič proti, samo če za to izbere pravi način. Grisbi je na žalost izbrala takega, ki mi ni všeč
frown-1.gif

P.S. Zdaj je pa cajt, da malo neham tukajle spamat.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Grisbi se tudi slučajno ni poglabljala v to kakšnen način naj izbere za tvojo obdelavo
13.gif
V tvoje dobro, ti pa lahko povem, da ti s takim pocukrano-sluzastim načinom pri bejbah ne boš daleč prišel,...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Slovenet, pa dej resno no... Da smo ženske vse po istem kalupu narjene? Ja, a moški ste si pa tok drugačni al kaj? Eni so mejhni & debeli, drugi so visoki in suhi, tretji majo 20+, četrti majo spodaj komaj dovolj za en makaron, en je blond, drug je črn, ... Tud moški ste narjeni po istem kalupu, razlika je le v tem, kdo skrbi zase in kdo ne, da je privlačen za oko večine.

Yuck, taka slinarjenja me pa res odvrnejo od vsega.