Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pozdravljeni!
Bi mi, prosim, kdo lahko poslal slenski ženski jezik za Navigona? Moj file je iz junija 2009, pa imam občutek, da vse skupaj ni najboljše.
Hvala in LP!
Ni mi jasno, ker angleški glas je velikost cca 20 MB, slovenski pa 3 MB. Po moje mi zaradi tega ne govori v večjih oddaljenostih. npr "čez 3 kilometree...". Pove mi le, ko sem že na tem, da zavijem. Ok, saj je v redu, ampak na AC pa paše, da te pripravi in zbudi
Oprosti, Clio15, ampak sem šele danes opazil tvoj odgovor. Bi mi lahko datoteko poslal kar na sandikastelic@gmail.com, saj ni tako velika, na linku pa ni več dostopna? Hvala lepa!
Nič ne vlečem, in že nekaj časa nisem.
Napiše mi tole: Unassigned file limit of 10 downloads reached.
Res pa je, da trenutno nisem uporabnik RapidSharea, mogoče je v tem problem...
LP!
Vodenje v slovenščini ni OK, prepozno sporoči ovinek. Sam imam naštimano američanko, mislim, da je Sarah, ki tudi izgovarja imena ulic. Tako si lomi zobe pri naših imenih, da je kar zabavno.
Citat: Uporabnik svetilka pravi:
Vodenje v slovenščini ni OK, prepozno sporoči ovinek. Sam imam naštimano američanko, mislim, da je Sarah, ki tudi izgovarja imena ulic. Tako si lomi zobe pri naših imenih, da je kar zabavno.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.