Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zanimivo da sta dva tukaj gor katera privoščita da je bila ženska posiljena, oba zagovornika pedr.v, nekdo pa še posebej" reveže" iz 3 sveta. Zanimivo da se ne vpraša kaj če je črnuhin.a? Bi spremenil mnenje ali gleda samo to, da je jenkijevska vojakinja? Mogoče ne pomisli, da posilstvo posilstvo, pa naj bo ameriška vojakinja, ruska vojakinja ali pa samo ženska!
Da pa se nad tem naslaja še nek ruso..l je pa katastrofa. Kdor posiljuje ženske in otroke je gnida, tist kater to podpira pa tudi ni kaj drugačnejši!
Ti pa kar obsojaš in lažeš kar povprek.
1. Od kje, da privoščiva? Prosim, navedi.
2. Najdi mi post, kjer sem karkoli, kjerkoli govoril o gejih oz. se sploh dotaknil te teme? To je še posebno zanimivo, da to sploh omenjaš, ker sem do te tematike nevtralen in se posledično v takih temah sploh ne oglašam.
3. Pa kaj, če ne bi bila bele polti? To ne spremeni ničesar. Ti zdaj iz tega delaš nekaj, kar sploh ni.
4. Posilstvo bo posilstvo, ko bo tako dokazano na sodišču. Do takrat je pa to domnevno posilstvo.
5. Naslajam? Copy-paste-aj tekst, kjer se naslajam. Prosim.
Obtožuješ kar vsepoprek brez kakršnekoli osnove in trdiš stvari zame, ki sploh niso res, kot da se je kje pokazalo, da je res. Prosim, da nehaš z lažnimi obtožbami. Ti sploh ne znaš sprejemati drugače mislečih in jih takoj obtožiš stvari, za katere nimaš popolnoma nobene osnove v dejstvih.