nimam pojma kakšne so številke (postrezi prosim), je pa novih aster po cesti vse polno
edit: Evo ti ga na
res si verodostojen, je treba priznat
edit: Evo ti ga na
res si verodostojen, je treba priznat
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik Gasper008 pravi:
Ne vem od kje ideja da mora biti Slovenski avto leta tisti ki je najbolj prodajan, potem je izbor itak bedarija in se samo naredi statistiko najbolj prodajanega. Niti ne vem zakaj bi zmagovalec moral biti vedno avto B in C segmenta.
Kaj pa inovacije, nova tehnologija, posebnosti s katerimi izstopa iz povprečja. Najlažje je en povprečen avto razglasiti za avto leta.
Citat:
Kaj pa inovacije, nova tehnologija, posebnosti s katerimi izstopa iz povprečja. Najlažje je en povprečen avto razglasiti za avto leta.
Izbran in razglešan bo v 2017.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Še enkrat, kako lahko za 2017 razglasijo, če smo v 2016
Poglej še rezukltate glasovanja folka ...Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Ne vem od kje ideja da mora biti Slovenski avto leta tisti ki je najbolj prodajan, potem je izbor itak bedarija in se samo naredi statistiko najbolj prodajanega. Niti ne vem zakaj bi zmagovalec moral biti vedno avto B in C segmenta.
Nek kriterij pa mora biti za Slovenski avto leta.
Da je takšen avto najbolj "zaznamoval" Slovenijo, neka evolucija na našem trgu, tudi prodaja, inovacije...
Ta prireditev je ena farsa, sponzorirana.
Meni se zdi izjemno nenavadno, da VW tolikokrat zmagal .... oziroma celo še Škoda, ki rebrandan VW v grši izvedbi.
Ne bom pisla da ni res, Ker bi predolgo trajalo, da vse te bedarije pokomentiram.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Saj vemo kako to gre... Povabiš prave ljudi na testne vožnje, odstopiš vozila (pa ne osnovne opreme) na tedensko/mesečno uporabo z pokritim gorivom, gadgeti, izleti, kočerje za 2... oglaševanje v mediju itd itd...
Sicer se bo sedajle vsaj eden oglasil da to pa že ni res ampak hej, kdo bo to priznal...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Izbran in razglešan bo v 2017.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Še enkrat, kako lahko za 2017 razglasijo, če smo v 2016
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
..
Sponzorirana? Kako to misliš? Da jo kdo plača? Tu se pač motiš. Dajo pa sponzorji (letos Petrol, Garmin in še nekdo) nagrade za tiste, ki os glasovali.
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Pa a vi res povsod vidite teorijo zarote? Sjtv je lepo povedal, da so kuverte zapecatene in jaz bi nekako stavil, da bo zmagala Giulia, ker je nekaj novega in jo vsi hvalijo (v drugi temi sem sicer napisal kaj je mene motilo pri njej), konkurenca pa ni ravno zastrasujoca.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Pa a vi res povsod vidite teorijo zarote? Sjtv je lepo povedal, da so kuverte zapecatene in jaz bi nekako stavil, da bo zmagala Giulia, ker je nekaj novega in jo vsi hvalijo (v drugi temi sem sicer napisal kaj je mene motilo pri njej), konkurenca pa ni ravno zastrasujoca.
Saj je že prej "zmenjeno", zapečatene kuverte so bolj pesek v oči.