Šta ji fali?
Kakšen, a da ne mara tipov brez službe ki živijo pri mami. Pa to je minimalni pogoj pri teh letih.
Povprečna starost neveste v Sloveniji ob sklenitvi prve zakonske zveze je 30.1 let (https://www.stat.si/StatWeb/Field/Index/17/78). Torej so najboljša leta za imeti otroke že za njo.Mah.... ko je bila v letih za dobit orenk tipa, je pa pa kaka klošarje pedenala.
Zdaj, ko je p*zda z reproduktivnega stališča (resna zveza, družina, itd itd) že skoraj fertig, pa hoče akrapoviča.
Baba je vredna dokler je plodna.... mongoloidne froce pa noben noče.
Hmm... Moja prva misel. Jaz skrbim samo za tiste otroke, ki sem jih jaz rodila, od dedca pa pričakujem, da bo enakovreden partner. Saj menda gre v obratno smer tudi. Menda tudi dedci pričakujete kaj od ženske drugega, razen da vas zažira, finančno in mentalno?!
Če je še govora o Mojci Mavec ... Če ji rata letos bo otrok 20 let, ona pa 66 ...Ja ker če ji rata letos, ko bodo otroci stari 20 let ona pa 55 ...
LOL.... single mothers, tole pa.... sploh nimam energije za pisat.... zdaj, ko so še že rojeni froci omenjeni.....
Če je še govora o Mojci Mavec ... Če ji rata letos bo otrok 20 let, ona pa 66 ...
. Ko je oktobra lani praznovala štirideseti rojstni dan, si je želela, da bi šla okrogla obletnica mimo. Toda mladostni prijatelji, ki živijo po vsej Evropi, so jo presenetili in ji prišli voščit. »Kuhanje špagetov s paradižnikovo omako za petindvajset ljudi je bil precejšen podvig,« se smeji
Če je še govora o Mojci Mavec ... Če ji rata letos bo otrok 20 let, ona pa 66 ...
Aha, sorry.Še enkrat preberi moj post. Nisem pisal o MM ampak o deklici, ki jo je jtfc objavil na prejšnji strani pa so jo alteraši mal "raztrgal".