Slovenke na OnlyFans (seznam)

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.458
7.080
113
Včasih je bolje da se je tiho in se misli da babe nimajo pojma o avtih, kot pa da spregovoriš in potrdi da res babe nimajo pojma o avtih.

Gospa ima SQ5, proizvodnja od 2013 naprej. Na avtonet je najcenejši dobre 26 jurjev. Pa naredi Excel koliko stane še zavarovanje in vzdrževanje.

Pa boli nas ud, kdo je to javil. Lahko je tudi upokojenka Štefka iz lastniškega stanovanja gledala čez okno. Ampak ti že imaš teorije.

Lahko se kakšno teorijo o njenem dostavljalcu napišeš in zakaj ni bil obsojen in zakaj ga je vlekla na strankarske zadeve.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.515
7.029
113
Se pravi avto je letnik 2013, jaz sem pa napisala 10-15 let stare gare? Bolj ne bi mogla trofit, razen ce bi sla googlat kot ti. Cena potrjuje... Zdaj ne vem, kje je kratek stik tu nastal...

Vzdrzevanje in zavarovanje starih gar? To pa res ne vem, baje pocen ko sto mater, berem tu na forumu. Kilometri tem, kako je na nivoju klia vse skup.

Njenga dedca pa ne poznam, niti nisem imela prilike nikdar naleteti na kaki izliv karakterja, kot je v zgornjem članku. Pol je pa ze tezko mnenje in teorije imet. Na podlagi tega, da me moti npr njegova bejba, ker ona nosi ruto in pripada "napacni" politicni opciji tezko kaj recem o njem.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.458
7.080
113
Samo to ne pomeni da je 2013 letnik. Ker je isti model bil v proizvodnji do 2017. Slikano 3 leta nazaj. Pa je iznenada novejše. Rabiš Excel?

Saj lahko delaš mentalno gimnastiko. Ona veče težke denarje iz njenega zavoda. Hkrati pa v socialnem stanovanju. Tu ni Levica ali SDS, tu je izigravanje sistema.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.515
7.029
113
Ja, ko sem replicirala sem bila vbletu 2025. Sele potem ugotovila, da alter premore se nizje karakterje od nove24 in popa 3 leta stare pisarije. Kdo se gre mentalno gimnastiko zdaj? Avto je navadna kanta, pa obracaj kakor hoces, pa ne bos obrnil.

Ce ga izigrava, izvoli, prijavi, tole ni nic. Na alterju ne bomo tega problema resili. Jaz ne vem. Ce je pa problem, da igro igra bolje, potem pa res ne ostane drucga kot frustracija pa takole obupano pizdakanje.

• Všeč mi je
Reactions: jest5

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.458
7.080
113
In kakšen je sedaj tvoj zaključek?

- Nekdo objavi da v UK nimajo parkingov za socialna stanovanja.
- Jaz objavim v satiri, da bi naši pa rabili večja parkirna mesta.
- Ti se vžgeš kot baterija EVja.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in Kamele0N

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.669
3.942
113
Ljubljana
hmpg.net
Samo to ne pomeni da je 2013 letnik. Ker je isti model bil v proizvodnji do 2017. Slikano 3 leta nazaj. Pa je iznenada novejše. Rabiš Excel?

Saj lahko delaš mentalno gimnastiko. Ona veče težke denarje iz njenega zavoda. Hkrati pa v socialnem stanovanju. Tu ni Levica ali SDS, tu je izigravanje sistema.
1737129407431.png

q5 sline 2018 - novejši model torej, manj kot 26 jurejv.

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Dobro no...s socialno takega avta ne tankas in ne registriras ker je predrag, boknedaj kak izredni servis..ni to stari renolt klio... jabe zanimivo da njenega deda ne poznas. Saj menda nima vec onega obtozenega?
Pac si se vzgala jbg zdaj...

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in jest5

mistique

Guru
16. jun 2009
14.051
1.849
113
Emona / Carnium
Jaz sem dolga leta delal tam zraven (Brdo) in vozni park sicer ni nič posebnega, niso pa to avtomobili revežev. Pa itak da je večino delavnika parkig tam poln, ker taka sorta pač ne hodi kaj dosti v službo. Zraven (prav zraven) so pa firme, ki ne morejo dobiti ljudi za delo.
Kako si povezal to dvoje? :valjamse: Sej 10km naprej so tudi firme, ki ne morejo dobiti ljudi za delo. To so same Gazele.
Slovensko podjetje dobi 100 - 300 prijav na razpisano delovno mesto s povprečno plačo. Če ni na slabem glasu...če je na slabem glasu, pa je lahko tudi 0 prijav oz. 0 primernih kandidatov.

Katera podjetja so to? Mogoče bi šel na razgovor.

In kakšen je sedaj tvoj zaključek?

- Nekdo objavi da v UK nimajo parkingov za socialna stanovanja.
- Jaz objavim v satiri, da bi naši pa rabili večja parkirna mesta.
- Ti se vžgeš kot baterija EVja.
Zaključek je, da je agent udbe (sosed/a) vseeno nobel poklic, kljub temu, da iz desnega očesa še danes tečejo solze zaradi udbašev...