Slovenke na OnlyFans (seznam)

Baho

Zelenc'
12. okt 2010
28
7
3
Če je "pametna", gre lahko skoraj vse... recimo, da snema v stanovanju, gre lahko najemnina in stroški, posteljnine, že omenjeni buttplugi, babyoil, kamere, luči, potovanja v Dubai, hrana saj je produkcijo treba nahranit. Se pojavi pes v kadru so tudi njegovi izdati v stroških, obleke, pohištvo,... vse to pije vodo. Še bolje od vseh reči si tudi odbije DDV.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Baho

Zelenc'
12. okt 2010
28
7
3

Ok, tole je gold.

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Večinoma nimajo s.p. So kar navadne "občanke" z računom nekje zunaj (PayPal, Revolut itd...). In tudi če katera ima s.p., dvomim da dobiva denar na svoj pri nas prijavljeni račun.

Verjetno pa marsikatera dela po regelcih.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.471
355
83
34
Te ženske iz slo podcastov so verjetno največja vanilla v postelji. :evil: Tinder je tista prava stvar. :fredi:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.040
-8.673
113
Večinoma nimajo s.p. So kar navadne "občanke" z računom nekje zunaj (PayPal, Revolut itd...). In tudi če katera ima s.p., dvomim da dobiva denar na svoj pri nas prijavljeni račun.

Verjetno pa marsikatera dela po regelcih.
Tlele na Bledu so eno "vplivnico in only fans" pred kratkim pošlatali z davčne in je hitro vse dol zaprla.
Še na google je zgleda poslala zahtevke za pozabo, ker skoraj ni več referenc nanjo.

• Wow
Reactions: motofrik