tudi se, pač kar kdo želi in koliko je kdo pripravljen plačat. To se potem ponudi. Sej ona na val202 se je po reklamirala, da nekaj poslika, da na profil. Glavni keš pa je potem po individualnih željah. On tip njen pa ji je "pimp", pa po slikah sodeč ji kdaj špricne v faco.Hmm sam sicer ne spremljam ampak a ni fora OF da se punca odloci kako dalec bo sla in je vec njih pac samo golih? Verjetno se ne flodrajo ravno pred kamero?
Mene ful rajca, če mojo punco čimveč tipov vidi nago, njeno mednožje in rito in si ga drka nanjo.
Naj prilima "lozinko" da vidimo koliko bo šele potem razrajcan če jo bo videl komplet Alter!Verjamem, sploh ce še ti na njen racun lepo zivis
Iris bloom, Bistrica tu nekje
To je ona ko je bla vcasih (al je še vedno) z bratom od onega iz Kikifamily. Kr en kanal al kaj sta že mela na YT. Ona iz Kiky family pa tudi piči onlyfans z dedom pred froci.to je ta?
OnlyFans
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.onlyfans.com
Nekatere slike pridejo na Alter in potem sodnica tistemu, ki jih je objavil, zaračuna število ogledov x cena naročnine.Pa fotke iz OF ne pride na zastonj www?
Pri 240 milijonih uporabnikov vsaka najde take, ki so pripravljeni plačati. Ritasta Blac Chyna naj bi naprimer zaslužila 20 milijonov dolarjev mesečno, predno je zapustila OF.Baba je ritasta, joškasta in je pred kratkim odprla OF, baje da je v prvem mesecu eno nadpovprečno SLO letno plačo dobila.
Še enkrat, to je rekla /kazala, don't shoot the messenger.
Vsi vemo v okolici kdo so oni, froci nosijo njihov merč oziroma so ga. Pa ne mi rečt da še malemu v šoli al v vrtcu al ki pač je, ni na uhe prišlo al pa pred oke slike mame? Že IG njen je čisto preveč za mamo z 2 frocomaPiči of z dedom pred froci?