Slovenija PRVA

I

Izbrisan uporabnik #488

Men tudi ni jasno, cigani okupirali tuje zemljišče, zdaj pa bi še vodo imeli...
Veliko pa itak "naberejo"

Sterat jih dol s privat ali državne zemlje pa z bagri preko kot ostalim...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.991
6.218
113
blizu močvirne prestolnice
Tose pa zahvali kar zakonodajalcu in pravnikom. Kmetje so prosili, nekateri celo grozili, na koncu pa fasali. Večina cigotov pa itak živi na državni zemlji. Država naj jim pripelje vodovod, kanalizacijo, uredi da plačajo, seveda pa mora to urediti tako, če ne dobi, enostavno zasežiti doklade, avte in ostalo premoženje, ko še vedno ne dobi pa v arest. Bi se cigoti hitro asimilirali. Zakaj so v Prekmurju in na Štajerskem kolikor toliko normalni, dočim na Dolenjskem in Posavju niso?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.615
2.418
113
Pomurje
Zato ker so jih po letu 45 za vsako pizdarijo dobili s pendrekom. Zdaj v demokraciji, pa tudi tu gre na slabše.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.544
5.093
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:Zakaj so v Prekmurju in na Štajerskem kolikor toliko normalni, dočim na Dolenjskem in Posavju niso?
S prekmurskimi in medžimurskimi sem bil kdaj pa kdaj v stiku in nikoli nobenih težav. Upoštevati je potrebno mentaliteto večine, da ne nabirajo na kup in en dan pridno dela, potem pa nekaj dni zapravlja in spet dela.
Sumim, da je nekaj resno narobe tudi z večinskim prebivalstvom na Dolenjskem in se to odraža tudi na manjšini. Če je tipični predstavnik večinskega prebivalstva patriot, potem se mi to zdi dokaj logična razlaga kje je izvir težav.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.849
2.630
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Sumim, da je nekaj resno narobe tudi z večinskim prebivalstvom na Dolenjskem in se to odraža tudi na manjšini.
Gre v obe strani.
Vendar delovne navade, poštenest, prilagodljivost, ja ni da ni, nikakor ne more na cigane!
Pravkar sem 10 min gledal cigane, ki so pobirali pločevinke iz zabojnikov. Torej delajo. Ampak pol dela smo mi že naredili, ko smo jih dali v zabojnik za reciklažo. Saj oni tudi zbirajo V Celju!
Ja in kaj dobiti od njih? Ignoranco do okolice, do Države, do zakonov, 20 člansko družino, posiljevanje mladoletnic, incest. odvetniške hlapce med večinskim prebivalstvom.
Nestrpen!? Noben, tudi cigan, jih noče imeti za soseda. Še Jankovič ta star, je to javno rekel. In jim dal progo mestnega potniškega promete.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.991
6.218
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:Zakaj so v Prekmurju in na Štajerskem kolikor toliko normalni, dočim na Dolenjskem in Posavju niso?
S prekmurskimi in medžimurskimi sem bil kdaj pa kdaj v stiku in nikoli nobenih težav. Upoštevati je potrebno mentaliteto večine, da ne nabirajo na kup in en dan pridno dela, potem pa nekaj dni zapravlja in spet dela.
Sumim, da je nekaj resno narobe tudi z večinskim prebivalstvom na Dolenjskem in se to odraža tudi na manjšini. Če je tipični predstavnik večinskega prebivalstva patriot, potem se mi to zdi dokaj logična razlaga kje je izvir težav.

Ti povem v čem je razlika, Prekmurski in Štajerski cigani so stoletja tukaj, dočim Dolenjski so južnaki, pač živijo kvečjem desetletja in se niso asimilirali, tako kot ne ostali južni!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ja, glih v meni je problem ki opozarjam na ciganske pizdarije in ne v njih, ki jih počnejo.
hysterical-1.gif