Slovenija : Estonija

danijel8

Pripravnik
2. nov 2010
199
8
18
Poleg tega pa S. Handanoviæ ne bo branil v torek proti Italiji, ker je dobil drugi rumeni karton.

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.608
88
48
ksz.
off: uff kakšen vizionar sem bil
on:
ma lej če hočeš sanjat o evropskem morš zmagat estonijo na štadionu od interblocka nimajo tle stožice nič s tem.

Ne. Vegrad nekaj koplje pred bajto, pa še tamala je rekla da dovolj poležavanja.

Precenjeni? Niti ne. Toliko jih cenim kot vedno.
grin1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Vprašam še oba kolega če se še strinjata s tem, da jih prodata, da nista to trobezlala samo v stanju omame, ampak načeloma se nobenmu ne da furat gor, ker nimamo šoferja, trezn bit na štajerskem pa gledat to agonijo je pa tud žalostno
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Tak zdaj pa še naj samo Zavec v nedeljo izgubi pa sem obupal nad našim Športom
smile-1.gif
Še dobro da mamo Maribor :p

Za Zavca vem, da bo dal vse od sebe, torej mu ne bom nič zameril, če zgubi..

Nič ne bi rekel, če bi mi proti Estoniji bili boljši, ampak bi pač popili 2 pocarska gola, dali pa samo enega. Tako pa prvega polčasa enostavno ne morem požreti, ker je sramoten.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
A misliš da so se oni sami spovnl preskok igre? Če bi bil selektor uredu bi jih naučil še kaj drugega ne ap da tam stoji kot ena kislica ker ubistvu nima pojma zakaj se gre?

Sam ti mas res fetis na te menjave selektorjev/managerjev.
smile-1.gif

Cakam, da Liverpool ene 2 popusi, da se zacnes dret, da je Kenny useless in bi mogl Villas Boasa prpelat
hysterical-1.gif

Drugac pa, drugi polcas je se nekak bil, prvi pa dizastr. Nikol ne bom razumel zakaj ne igra Bacinovica, Ilicica pa Vrsica v sredini. Tako pa igra invalidni Koren, Radosavljevic.. saj ni tako slab, pac za backup, Birsa je ajde OK.. Pa veletalent Kirm, ki ga vceraj na sreco ni bilo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Ja po večini so pač selektroji krivi. Še takrat ko smo imeli dobrega selektroja smo ga zgubil.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Cena bo kr taka kot piše na karti, mislm da je 25€ če se ne motim, bom vesel sam da jih prodamo.

A za vse tri?

Ker glede na trenutno nogometno evforijo, boš res lahko vesel, če jih prodaš za nakupno ceno.
grin1.gif

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
komi cakam da dam 25e , za tak dnar dobim 25/6e = ? 4tekme za olimpijo - ce cakam na derbi tekme vidim saj nek fuzbal mal se stoli lomijo mal se navijači med sabo tepejo mal kaka bakla prleti mal se policija tepe ... mam saj neki od tega ...

ka si vidu uceri? nic od nic???

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Sam ponudu sm ti, nikar se ne razburjaj
smile-1.gif

Kaj sm vidu? Hm...se ne spomnem več dobr, je blo treba utopit žalost, ampak mislm, da eno revšno, če se prou spomnem.
Se strinjam, hokej tud mene bl navdušuje, je ni tekme skor, da bi mi ušla, še posebi mam rad gostovanje pri sosedih s pivom v roki
wink-1.gif
Hokej še zmeri laži gledam tud če zgublamo, za nogomet pa ne morem tko rečt, zato pa dajem karte, ker tud slišat ne morem določenih stvari.

Ampak vseeno premisli še enkrat, maš možnost it v Maribor, da ne boš reku, da je nisi mel
wink-1.gif

Nazadnje urejeno: