Slovencsi smo teroristi v ZDA

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Vsaj enkrat je dobro, da so se novinarji zmotili in so namesto Slovenia napisali Slovakia
hysterical-1.gif

Citat:
Agenti FBI so bili strašno prijazni, ker so vedeli, da so naredili napako. Kot vzrok za sume pa so jim celo dejali, saj veste, iz onih držav ste, Čečenije.

Jap, definitivno je prednost da nas poznajo kot eno izmed bivših komunističnih držav. Svet nas gleda resnično v lepi luči
evil.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.776
548
113
42
povsod malo
Sem se spomnu na tisti vic ko se Bush in Kučan skregata zaradi xyz zadeve in Kučan se mu smeje pred vsem svetom
Bush ves jezen naroči, da naj zbombajo prestolnico... pa pokliče Kučana pa reče no Milan kako kaj tvoje glavno mesto? Mah super sonček, lublančanke se sončajo na prešercu...Bush popeni in naroči naj vržejo par atomskih na državo in res jih... Bush kliče in reče evo pra*ec zdaj pa nimaš več države proti meni pa letijo atomske iz Rusije konc bo v nekaj minutah sem pa vesel, da sem uničil tvojo Slovakio.
Kučan pa kako si rekel?
SLOVAKIO RAZUMEŠ SLOVAKIO SEM ZBOMBAL
ahhh dragec moj narobe si izgovoril jaz sem iz Slovenie ne Slovakie.
evil.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
So se pač zmotili. Oni imajo resno nevarnost terorizma od velikih in malih organizacij, ki pa morda ne bodo najbolj profesionalne.

Ampak poglejte kako hitro je akcija stekla iz vseh smeri. Pri nas bi čez pol ure poslali patruljo s sireno, ki bi vse popisala in izpustila.
bonk.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
So se pač zmotili. Oni imajo resno nevarnost terorizma

Američani imajo kar so pač vzgojili. Če so mulce pred 20-30 leti vzgajali v paranoji pred tretjim "komunističnim" svetom ter da je zda Alfainomega in da zaženejo tako propagando proti terorizmu, ni čudno da se ljudje tako bojijo nepoznanega za kar niti vedo ne kje se nahaja. Torej so si sami krivi. Ni prav nič čudno da en policajček od strahu skoraj pobije naše športnike, hkrati bi bilo pa verjetno v njihovih očeh vse OK ker so pač "branili pred teroristi".
In to je začaran krog, ker tretji svet ima pa ameriko zmeraj bolj v želodcu in zganja sovraštvo do njih nazaj iz drugih (političnih in verskih, quid-pro-quo) razlogov.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
So se pač zmotili. Oni imajo resno nevarnost terorizma

Američani imajo kar so pač vzgojili. Če so mulce pred 20-30 leti vzgajali v paranoji pred tretjim "komunističnim" svetom ter da je zda Alfainomega in da zaženejo tako propagando proti terorizmu, ni čudno da se ljudje tako bojijo nepoznanega za kar niti vedo ne kje se nahaja. Torej so si sami krivi. Ni prav nič čudno da en policajček od strahu skoraj pobije naše športnike, hkrati bi bilo pa verjetno v njihovih očeh vse OK ker so pač "branili pred teroristi".
In to je začaran krog, ker tretji svet ima pa ameriko zmeraj bolj v želodcu in zganja sovraštvo do njih nazaj iz drugih (političnih in verskih, quid-pro-quo) razlogov.

Kako zelo podobno Janši. Komunisti tu, komunisti tam, komunisti v vaši kleti, komunisti na Finskem.... in pri nas je še vedno bebcev, k temu verjamemjo obilo. Postajamo Amerika?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Najboljši so komentarji na spletni strani tega Fridriksburga, češ da kaj delajo Slovaki v ZDA na triatlonu, doma pa imajo jedrsko elektrarno, a ni to sumljivo. Pa avtobusa še niso vidli?
rolleyes-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.776
548
113
42
povsod malo
Za crknt so komentarji.
Naj eden napiše nekaj dejstev v Sloveniji ker z mojga IPja ne morem.
Pa obvezno oment da je JEK ameriška tehnologija pa da je bil Bush in Clinton v Sloveniji pa take zadeve.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
blesavi ameri ... pa kaj si ti nor malo ... sej ne moreš vrjet kake gluposti odgovarjajo
stupid-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.197
7.070
113
Am, no dejmo to pogledat z njihove perspektive. Naši pobje so bili sumljivi. To je pač odločitev policaja kaj mu je sumljivo in kaj ne. Ustavil jih je. Ali se je res drl "umrli boste, krvavo bo..."? Jaz tega ne verjamem. Verjetno se je res drl da jih bo ustrelil, da se ne smejo premikat in da hoce videt njihove roke. Ne vem zakaj bi se drl da bo krvavo. Vprasanje kdo je bil bolj prestrasen, verjetno policaju ni bilo ravno vseeno. Če ste brali originalni članek notri piše, da so bili v bazi HSA (homeland security agency) zavedeni kot sumljivi že od vstopa v državo. In ja FBI je zadevo preveril in jih spustil. Njihova naloga je da vse take zadeve preverjajo in tokrat so nalogo opravili dobro ter ugotovili da ni razloga za sum. Nam se vse to lahko zdi smešno, vendar ko si enkrat tarča terorističnih napadov gledaš na te zadeve malo drugače (i guess).

Poleg tega: Jaka Kolenc: "Držati smo morali roke v zraku. Ko so prišle okrepitve, so nas izvlekli, pred naperjenim orožjem vklenili in posadili na kolena." To je posledica tega, da so tam kakega policaja tudi že ubili. V bistvu je problem v tem, da v Sloveniji tega nismo navajeni. Zato se pač dogaja, da vsak vaški šerif koga policija ustavi skoči iz avta in začne kriliti z rokami in se razburjat.

To je morda druga plat medalje ki jo skušajte razumet. Tako kot vam je pač normalno da v turčiji lahko v uradni trgovini barantate (le kako obračunajo davek). Pač drug svet druge metode =)

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
ksz... glupa nacija, ce jih lahko sploh imenujemo nacija. Evil States Of America. Zakuhal so že veliko gorja na tej obli ampak... vsak imperij se enkrat konča, tudi njihov se bo. Evropa mora biti še bolj združena in furati svojo politiko in ščititi svoje interese (čeprav z eno ameriško zvezdico tipa UK zelo težko)!

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Ma, dej, dej - to, da si sumljiv, če slikaš šolski avtobus, je višek paranoje.
In zakaj naj bi bili sumljivi že od prihoda v usa? Ker je imel Adidas superge, un na meji je pa prebral Aids? Al Kaidas?
rolleyes-1.gif

Lastne sence se bojijo. Ko vidim prvega amerikanca pri nas, se mu bom v faco zadrl "Buuu!" pa zraven bom kanto postavil, da vidim, koliko je tistega dne že spil
grin1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Jah, EUjevci raje čakamo na kakšne postfestum masovne aretacije pedofilov in se še leta guncamo o neki Merry, ali Mary ali kaj že, ki je izginila na Portugalskem.,,
rolleyes-1.gif
Policaje je namreč poklicala šola (učitelj, učiteljica) in oni so pač takoj odreagirali, ker morajo takoj odreagirat. Sploh je pa stalna praksa vseh šol, da učitelji sporočajo te hece, saj lahko v nasprotnem primeru - pa da se kaj zgodi - precej nasrkajo....

Ni odveč tudi dodati, da te pri nas lahko sredi Lj, par 100 metrov od policijske postaje do smrti pretepejo, policija bo pa prilezla šele čez uro in več po klicu, da ja ne bi bilo treba se s kom fizično ukvarjat...
rolleyes-1.gif

Drugač je pa že Apollo povedal, v čem je fora policijskega nasilnega pristopa do treh mulcev na vrhuncu moči.
Pa sej imate doma kabel, pa si poglejte njihove Copse...
grin1.gif

(kaj konkretno je tisti "cop" povedal, je pa drugo vprašanje - ker imamo samo njihovo zgodbo, v kateri so pa seveda zgolj slučajno izpuščene podrobnosti, kaj so tile naši dečki govorili in delali nazaj...).

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Preveč televizijo pa filme gledate...
crazy1.gif

Evo, en rebus (ne zate, ampak za vse alterjevce):

I

Kdor ugane rešitev rebusa, mu dam za pivo
nahrung002.gif

(ker je fora že precej stara in ni iz mojega zeljnika, predvidevam hitro rešitev in že segam po tošeljnu
grims-1.gif
)

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Saj pri nas lahko tudi kličem na kakšno šolo pa rečem, da je bomba. In bo evakuacija in pregled šole. Se je dostikrat dogajalo ko je bil kaki test matematike. Lahko kličem na sodišče pa bo isto majhna panika okoli sodišča.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.538
1.241
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Najboljši so komentarji na spletni strani tega Fridriksburga, češ da kaj delajo Slovaki v ZDA na triatlonu, doma pa imajo jedrsko elektrarno, a ni to sumljivo. Pa avtobusa še niso vidli?
rolleyes-1.gif

link?

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ustavil jih je. Ali se je res drl "umrli boste, krvavo bo..."? Jaz tega ne verjamem. Verjetno se je res drl da jih bo ustrelil, da se ne smejo premikat in da hoce videt njihove roke. Ne vem zakaj bi se drl da bo krvavo.
Priredili so resnico. Dejansko se je policist drl na njih "I will kill you and you will die, until you're death!
aplauz.gif
"