Sploh ne - psihatrija taka stanje resno jemlje.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Je hecno, a ne?
j* se njej za volilni rezultat na naslednjih volitvah, ker bo, ne glede na rezultat, pobrala katarsko-savdijske $$$ in šla v penzijo na Bahame, vi, tepčki, ki ste verjeli v teorijo EU in odprte meje, pa se zdaj znajdite kakor se veste in znate.Citat:
Merklca bo že poskrbela, da ji begunci ne bodo kvarili volilnega rezultata. Ona bo te ubežnike že disciplinirala tako kot je treba.
na stranski tir se je v predvolilnih debatah pred zadnjimi volitvami več kot očitno namerno postavil sam. Prej pa je bil črna luknja za vse prave nacionaliste, da jih je potegnil na sebe in uničil. Je pa res, da je na glas povedal to, kar si je večina upala le misliti, zato je vedno imel dober volilni rezultat, razen na zadnjih volitvah, ko se je v vseh debatah namerno držal nazaj. Pa vsaj en tak bi moral biti. Tako kot je bil Haider v Avstriji. Zaenkrat se sliši le Le Penova v Franciji. Ostali so ali blokirani, ali kupljeni, ali ustrahovani. To bo vodilo samo do vzpona skrajne desnice, kar še nikoli ni bilo dobro, je pa, na žalost, edina alternativa skrajnemu vsiljevanju sprejemanja množic "kulturno drugačnih", ki smo ji priča zadnjih nekaj tednov.Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Včasih je prosperiral Zmago Jelinčič.
Mislim, da so ga postavili na stranski tir mediji.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
da te motijo tujci ki so potencialni bedaki, slovenci bedaki pa neki jih maš procentualno gledano okoli sebe precej več
Brez duha zraven sebe.Citat:
Uporabnik dez pravi:
In kakšen je pravi Slovenc
V neki debati si rekel, da se ti alteraši posmehujejo. Pa ne veš zakaj, ker imaš dober cviček.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Me veseli.
Sprašuješ, ali jaz sam sebi verjamem?
Seveda. Zakaj pa ne bi verjel?
Dokler ti verjameš komunistom, nimam jaz nobenega razloga, da sebi ne bi verjel.
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Sočustvujem z vsako osebo, kateri je v njeni domovini tako nevarno, da mora postati begunec.Če bi se sam znašel v takšni situaciji (glede na stanje pri nas od tega nisem tako oddaljen) bi bil pripravljen storiti vse, da bi lahko v državi, katera bi me bila pripravljena sprejeti koristen državljan. Da ne bi motil dobrih ljudi, kateri bi me sprejeli, bi se odpovedal običajni hrani (govedini v Indiji, svinjini v muslimanskih državah...) in povzel njihove običaje, glede oblačenja, komuniciranja, družbenih odnosov, vere... Torej bi storil vse, da bi sam in moja družina prosperirala in živela varno.
Torej enako pričakujmo od teh beguncev: naj se začnejo oblačiti kot mi, naj jejo hrano kot mi, naj pijjeo pijačo kot mi, naj spoštujejo moške, ženske in otroke kot mi, naj... Če tega niso pripravljeni storiti jih k selitvi očitno ne žene nuja ampak po preživetju ampak jih žene ideologija. S komunistično ideologijo pa imamo pri nas toliko problemov, da pošteni državljani ne potrebujemo še islamističnega fašizma saj se bosta na kocu komufašizem in islamofažizem združila v svoji fašistični osnovi in bomo demokratični državljani postali begunci fašističnih ideologij, katere smo sprejeli medse.