Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ja tako je to če si neizobraženo govedo. Pa da se bomo razumeli, teh neumnosti ne izjavlja samo nešolana raja temveč izobraženci ki se jim niti ne sanja da je Slovenija v Evropi.
Imas prav, zajebal sem.. gledal sem populacijo drzave Chihuahua, ki je okoli 3mio.. Samo mesto Chihuahua pa ima okoli 800.000 prebivalcev. V glavnem point je bil: hebe se americanom kje je ena mala Slovenija, tako kot se nam jebe za njihova "mala" mesta (ceprav sem dal za primer mesto v Mehiki lol)
Res je to prvenstvo polno presenečenj.
V Italiji bo verjetno dan žalovanja.
Kdaj so sploh nazadnje izpadli v predtekmovanju ?
Vem, da so se vsa leta nekako izvlekli, letos pa ...
1974, takrat sem sicer že tekal za žogo in vedel, da obstaja tudi Italija.
Nisem pa imel pojma, da obstaja svetovno prvenstvo v nogometu.
Če bi vedel, bi verjetno gledal, če so prenašali.
Sicer pa, vrč hodi toliko časa po vodo, dokler se ne razbije.
Najdi še trenutek z včerajšnje tekme med ALG in ZDA.
Ko je Donovan zadel in so naredili kup ob korner zastavici.
Eden od amerov je pritekel do kupa in dobesedno poletel na kup (z mahanjem z rokami in nogami v zraku)
Citat: Uporabnik MViper pravi:
V glavnem point je bil: hebe se americanom kje je ena mala Slovenija, tako kot se nam jebe za njihova "mala" mesta (ceprav sem dal za primer mesto v Mehiki lol)
Ma ne gre se za to da bi mogli Američani vedet celotno zgodovino Slovenije, gre se le za splošno razgledanosti. In Američani pač kar se tiče te razgledanosti kaj dost dlje od Amerike ne vidijo. [censored]čke bi mogli že v osnovni šoli (al kaj pač imajo tam) učiti splošnih stvari, torej kakšno besedo ali dve o Evropi. Ne pa da je po neodločeni tekmi SLO ZDA glavni zadetek v googlu: where is Slovenija
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.