Slobit

Megamax

Zelenc'
17. jun 2021
24
3
3

Priponke

• file_00000000fdf471f48c76fa326b8e1f1d.png
    file_00000000fdf471f48c76fa326b8e1f1d.png
    2,4 MB · Ogledi: 21

Megamax

Zelenc'
17. jun 2021
24
3
3
kmalu tudi aplikacija v google play trgovini in je že na testiranju, gdo hoče jo lahko testira,preden bo uradno zunaj.
Link do test aplikacije je tukaj.

Aplikacija Slobit Radio

Koraki:
1️⃣ prijavite se z ISTIM Gmailom
2️⃣ kliknite INSTALL
3️⃣ aplikacijo odprite vsaj 1×

Hvala

sad

Guru
24. avg 2007
22.787
11.627
113
kmalu tudi aplikacija v google play trgovini in je že na testiranju, gdo hoče jo lahko testira,preden bo uradno zunaj.
Link do test aplikacije je tukaj.

Aplikacija Slobit Radio

Koraki:
1️⃣ prijavite se z ISTIM Gmailom
2️⃣ kliknite INSTALL
3️⃣ aplikacijo odprite vsaj 1×

Hvala
Zakaj brez potrebe vsiljujete aplikacijo? Razen, če ciljate na bodoče oglaševanje, potem razumem.
Vstavite radio v obstoječe platforme in je.
Meni na pamet ne pride, da bi si nameščal še eno aplikacijo, če imam na izbrani platformi dostop do vseh radijev na svetu.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
10.183
10.776
113
EU
Za aplikacijo imam HEOS od DM grupacije. Nima reklam.
Prižigam, ugašam radio, ter menjam postaje, glasnost, posodabljam firmver.....
Druge aplikacije ne mislim imeti, ker je ta tovarniško instalirana v radiju. Imam jo še na telefonu in tablici.
Pa še na ženinem telefonu in tablici.
Z aplikacijo ste v slepi ulici, ker tega nihče ne bo nalagal na telefon, če na njem ima spletno banko.
Morate dati link na Tunein, in ste avtomatično dostopni prek Heos sistema in aplikacije. .
Skratka povedano, če vas ni na Tunein-u, ne obstajate.

V Ormožu je Radio Prlek imel dan odprtih vrat. Lahko sem v studiu bil z voditeljico programa.
Pogovor je potekel okrog dostopnosti. Predvajajo po zraku, prek UKV-ja in interneta.
DAB ne uporabljajo, ksr država preveč računa za "omrežnino".
Zmenila sva se, da jih poiščem na Tunein - u, in dodam na listo na mojem radiju. Rešeno.

Megamax

Zelenc'
17. jun 2021
24
3
3
Hvala za vaše odgovore in predloge.
Zahteva je že poslana na Tunein in na HEOS denon aplikacoji.
Takoj ko odobrijo vam bo prizana na sami aplikacijo z logotom slobit radijo.

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

Gonzo

Guru
1. sep 2007
10.183
10.776
113
EU
Za HEOS ne rabiš nič posebnega, ker on privzeto pokaže vse postaje povezane prek Tunein-a.

Megamax

Zelenc'
17. jun 2021
24
3
3
Na naši spletni strani: slobit je zraven online web radija,tudi zdaj navoljo klepet/chat ki je navoljo vsem uporabnikom (rocket.chet) za komuniciranje med uporabniki, dodajanje glasbene želje, za ideje.Na voljo več kanal,ki si pa uporabnik doda sam po svoji želji.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.540
18.076
113
...ksz...

Zakaj je ta tema v avtomobilskem podforumu? Ker se da tudi v avtomobilu poslušat radijske postaje? Ker je odpiralec topica delno nepismen? Je catch kje drugje? :D

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

Megamax

Zelenc'
17. jun 2021
24
3
3
Pa kaj vas toliko moti,gdo in kje kaj piše.
Samo čakata,da gdo nekaj objavi,da lahko tolčete po cloveku. Gdo je blesav in nepismen, to žalenje res ne spada na forum. Svoboda izražanja koliko jaz vem,je vsem dovoljena.Če vam kaj ni prav,prezrite objavo in ne komentirat,razen če ste lačni komentarov.