SLO vinjete 2010

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
... lahko pa to sakcionirajo policisti, če ocenijo, da vinjeta zastira vidno polje voznika....

Tudi veljavna vinjeta zastira vidno polje, ker jo je najbolj priporocljivo nalimat v zgornji levi vogal
bonk.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ALAN : plačaj tako kot vsi ostalo, nehaj jamrati......Meni je bila letna vinjeta 55€ PODARJENA.......tudi za 95€ ne bom jokal, jo prinesem notri v 1 mesecu, 11 jih imam gratis.....
Pa saj jo je plačal, kaj ti ni jasno
bonk.gif

No jaz pa vinjeto za 95€ prinesem notri v 5 letih....ampak who cares itak nas nategujejo z vseh strani....

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
O.K.

Jebal te bo, če imaš pretečeno vinjeto.

Kaj pa, če imaš gor (veljavno) avstrijsko?

Ta kaj manj ovira pogled?
Če te že glih zanima, po policajevem mnenju veljavna vinjeta ne ovira pogleda, z dnem ko veljavnost poteče pa začne pogled ovirati. Za kar boš plačal kazen.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Če te že glih zanima, po policajevem mnenju veljavna vinjeta ne ovira pogleda, z dnem ko veljavnost poteče pa začne pogled ovirati. Za kar boš plačal kazen.
Ne klobasaj. Ma ga ni policaja, ki bi te jebal, ker imaš v levem gornjem kotu že pretečeno avstrijsko vinjeto. Mislim, kakšna paranoja tebe daje, tebi verjetno policaji skačejo še iz kofeta in ti pišejo kazni.
stupid-1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Meni pa je. S tem verjetno ciljajo na tiste, ki imajo po 10 in več vinjet na šajbi, običajno na voznikovi strani, kar sem že videl.

:D
811689-27112009.jpg

Priponke

• 811689-27112009.jpg
    811689-27112009.jpg
    65,5 KB · Ogledi: 138

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
... lahko pa to sakcionirajo policisti, če ocenijo, da vinjeta zastira vidno polje voznika....

Tudi veljavna vinjeta zastira vidno polje, ker jo je najbolj priporocljivo nalimat v zgornji levi vogal
bonk.gif
Pametni jo zalepimo tja, kjer sploh ne ovira pogleda.
Posledično tudi nimamo kaj jamrat čez 20 strani v forumih.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Ne klobasaj. Ma ga ni policaja, ki bi te jebal, ker imaš v levem gornjem kotu že pretečeno avstrijsko vinjeto. Mislim, kakšna paranoja tebe daje, tebi verjetno policaji skačejo še iz kofeta in ti pišejo kazni.
stupid-1.gif
Zakon je povsem jasen, pretečenih vinjet ne smeš imet na šipi. In zakaj se policaji nebi držali zakona in tega nebi kaznovali?
In če se je zadnjič našel policaj, ki je jebal mojega kolega zaradi umazane šipe na zadnjih levih vratih in mu napisal kazen, (= odvzel celo plačo) se bo še toliko prej našel policaj, ki bo koga jebal zaradi pretečene vinjete, ki zastira pogled.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.642
4.375
113
No grem staro mesečno vinjeto dol čohat pa novo letno nalepit. Mater sem zmetal 60€ v dveh mesecih za vinjete.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Daj te tvoje pravljice o kolegih pravljice govori v vrtcu, pa še tam ti bo redkokdo verjel. Še zmaji so bolj verjetni.
hysterical-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
bonk.gif
jaz sem jo dobil sele na 5. pumpi, ker jih nikjer niso dobili!!! se malo in bi klical dars kdo se iz koga dela norca. zaradi tega sem moral narediti 50km vec in izgubil skoraj poldrugo uro casa, ker bi sicer krsil zakon in se vozil po avtocesti brez vinjete!

mater jim nesposobno!

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ti imas pa izgleda same take priajtelje, ki jim policaji pisejo kazni "brez veze"
bonk.gif
Ta kolega ni prav nič jezikal, dokler ni dobil kazni za umazano šipo na zadnjih desnoih vratih, prej je samo pihal, in kazal vso možno opremo in dokumente. Je pa jezikal po tem, ko mu je policaj napisal kazen, in si prislužil še kazen za žaljenje uradne osebe, ki mu bo vzela plačo.
Policaj je bil slabe volje, ker je delal ponoči, najbrž še izredno, ker so imeli akcijo, pa je moral izpolnit normo.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Daj te tvoje pravljice o kolegih pravljice govori v vrtcu, pa še tam ti bo redkokdo verjel. Še zmaji so bolj verjetni.
hysterical-1.gif
Kaj si zatiskaš oči pred resnico.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Resnico?
hysterical-1.gif

Janko in Metka, ta sta mogoče resnična, tvoje pravljice gotovo ne.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
nisem mel nobenih probemov s prejšno. naleplena bla takoj v začetku leta in še zdaj je na avtu kot prvi dan....

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
No, jaz tudi nisem imel težav. Sem pa zato videl na več avtomobilih, da je razpokana.
Zato me je zanimalo, če je na otip kaj bolj kvalitetna.