Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Foter se je celo leto vozil s tak nalepljeno okoli, pa ni noben nadzornik nič rekel, niti ustavil ga ni ko se je mimo tistih kontrol s daljnogledi peljal. Je tudi nalepil tako, da je odznotraj lepo videl, odzunaj pa se je pol vinjete samo videlo.
Stran 12, povečavo na 200% in preberi kaj piše v navodilihCitat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Po predpisih?
Ma na vinjeti oziroma na navodilih nič ne piše da jo ne smeš zalimat na tisti rob....
Kaj pa boš z njim? Mahal Darsovcu?Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Itak da jo bom kupil (se mi nesplača samemu delat), račun s petrola od prave vinjete od starca, pa sem rešen...
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Uporabnik malcomX pravi:
Itak da jo bom kupil (se mi nesplača samemu delat), račun s petrola od prave vinjete od starca, pa sem rešen...
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja če me dobijo da mam ponaredek, mu pokažem račun in se takole ognem neprijetnostim...
(a bodo mene kaznovali ker nisem profi in nepoznam razlike identičnih nalepk glede nato da jih do predkratkim niti na darsu
niso, al bodo iskali krivca na petrolu oz. dobavitelju petrola...)
Ponaredek nima enake serijske številke kot odrezek od taprave vinjete.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
po nekem norem naklučju vidijo da je ponaredek in jaz jim lepo pokažem drugi del vinjete (od prave)
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pozna kdo primer kaj se zgodi, če imam nalepljenega falšaka, me po nekem norem naklučju ustavijo,
po nekem norem naklučju vidijo da je ponaredek in jaz jim lepo pokažem drugi del vinjete (od prave) in
račun s petrola (od prave), v smislu kajpavem, tu mam račun kupil sem jo na petrolu...
Mi bodo dali pravo? Nenazadnje nisn jaz kriv če petrolovci delajo za lasten žep
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Ponaredek nima enake serijske številke kot odrezek od taprave vinjete.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
po nekem norem naklučju vidijo da je ponaredek in jaz jim lepo pokažem drugi del vinjete (od prave)
Maš ZS