Niti malo mi ni žal da sem šel danes na tekmo (hvala tistemu ki je prodal karte za lepo ceno
), fantje so igrali veliko bolje kot je od njih kdo sploh pričakoval. Želim si še da se bolj izkoristi Matavža ker je dobil premalo žog, da se premisli kaj narediti z Iličičem ker ga je škoda na klopi, če zraven več ne bo Novakoviča pa da se kot backup Matavžu kliče v repko Velikonjo. Mislim pa da je z Korenom konec in tako je tudi prav, Bačinovič in Krhin sta boljša od njega, čeprav trenutno v klubih oba ne igrata veliko. S tako prenovljeno repko in današnjo tekmo se lahko gleda naprej dokaj optimistično.
Nasploh dobro tekmo pa so igrali Cesar, Sarma in zame danes najboljša na igrišču, Brečko in Vršič.
Od Srbov oz. igralcev z takim renomejem in baje vliko večjim motivom za današnjo tekmo, pa sem pričakoval precej več..... pa so bili čisto bledi, le Kolarov je bil na nivoju.
Nasploh dobro tekmo pa so igrali Cesar, Sarma in zame danes najboljša na igrišču, Brečko in Vršič.
Od Srbov oz. igralcev z takim renomejem in baje vliko večjim motivom za današnjo tekmo, pa sem pričakoval precej več..... pa so bili čisto bledi, le Kolarov je bil na nivoju.