Slo - Srb

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Niti malo mi ni žal da sem šel danes na tekmo (hvala tistemu ki je prodal karte za lepo ceno
smile-1.gif
), fantje so igrali veliko bolje kot je od njih kdo sploh pričakoval. Želim si še da se bolj izkoristi Matavža ker je dobil premalo žog, da se premisli kaj narediti z Iličičem ker ga je škoda na klopi, če zraven več ne bo Novakoviča pa da se kot backup Matavžu kliče v repko Velikonjo. Mislim pa da je z Korenom konec in tako je tudi prav, Bačinovič in Krhin sta boljša od njega, čeprav trenutno v klubih oba ne igrata veliko. S tako prenovljeno repko in današnjo tekmo se lahko gleda naprej dokaj optimistično.

Nasploh dobro tekmo pa so igrali Cesar, Sarma in zame danes najboljša na igrišču, Brečko in Vršič.

Od Srbov oz. igralcev z takim renomejem in baje vliko večjim motivom za današnjo tekmo, pa sem pričakoval precej več..... pa so bili čisto bledi, le Kolarov je bil na nivoju.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Srbija totalno za en drek, razen Kolarova.

Nad našimi pozitivno presenečen, nisem pričakoval take borbe v tekmi, ki za nas ni odločala o ničemer. Verejtno so jih motivirale špekulacije, da bo Slovenija tekmo pustila. Upam, da bodo na takem nivoju tudi v naslednjih kvalifikacijah.

Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Od Srbov oz. igralcev z takim renomejem in baje vliko večjim motivom za današnjo tekmo, pa sem pričakoval precej več..... pa so bili čisto bledi, le Kolarov je bil na nivoju.

Vidiæ ni igral tekme že 2 meseca, Ivanoviæ sam ne more, sploh ne kot bok, če ima zadaj Subotiæa, ki ni bil na nivoju. Kolarov je igral dobro. Stankovič je star, Jovanoviæ je invalid, Tošiæ je imel slab dan, Ninkoviæ še nikoli ni igral dobro, napadalca pa itak nimajo. Mrđa - resno? C'mon. Panteliæ stara garda je še največ naredil. Pa potem Miljaš.

Podobna situacija kot pri nas. Igralci sedijo na starih lovorikah, pol te ekipe bi moralo ostati doma. Za tako pomembno tekmo, ne daš neuigranih igralcev v ekipo. So imeli 3 Korene in enega Novakoviča spredaj.

Sami so se zajebali in to jim je jasno.

Naši pa bravo. Sicer imajo nogometni brain iq 12, ker toliko odprtih podaj, ki jih niso videli in podaj v offside ki ga vidi slep so zajebali kot še nikoli. So bili pa borbeni ni kej. Bi jim pa lahko nafilal še ene 3 komade bp, tako da je še veliko prostora za izboljšanje. Ampak ok - osnova je kar dobra, če se bo le naslednji selektor tega držal. Mladih imamo za izvoz, naj pokažejo kaj znajo.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Meni je bilo vse super razen menjav! To pa ne zastopim, zame so bile vse tri menjave totalno zgrešene!
13.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Včeraj sem prišel do zaključka, da , če ne igrata Koren in Novakovič, je igra dosti boljša.

Jaz sem do tega zaključka prišel že nekaj časa nazaj!Že na SP ni pokazal nič razen tistega gola po sreči.
Ampak ljudje iz stroke že vejo kako pa kaj! Mi "gostilničarji" pač ne moremo videt in vedet koliko je kdo dober
crazy1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Zanimalo bi me Kekovo pojasnilo, zakaj ne igra Iličič..

Najbrz zaradi poskodbe Brecka, ko je bilo potrebno narediti menjavo ? Hkrati se pa tudi do zdaj nista Birsa in Ilicic pretirano obnesla, ce bi sel Ilicic noter, bi se sprasevali zakaj ni igral Birsa.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
A ni Zahovič včeraj prijavil še ene kisle ob Matavževem zgrešenem voleju v stilu,da je treba še računat na starejše igralce kot je Novakovič?
Nekaj je bilo pa si nisem zapomnil
smirk-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Novakovič je z bolj kvalitetno sredino za sabo (kot je recimo včerajšnja) dosti nevarnejši, tudi v nemčiji za Köln še zadeva ker pač dobiva pametne žoge. Z Korenom ki vse skupaj samo bremza pa nima šans. Tak da za rezervo bi bil vredu, vprašanje pa če bi to hotel, je itak sam rekel da če ne pridemo na euro da gre v reprezentančno penzijo. Tako da najverjetneje lahko oba odpišemo.

Nekaj bo treba narediti z Iličičem in Birso, oba najbolje igrata na desni strani, levo je Iličič slabši od Kirma, Birsa nekaj boljši...... eden od obeh bo ostal neizkoriščen, bodisi zato ker bo igral malo ali pa ne bo igral na svoji boljši poziciji.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Včeraj sem imel občutek, da so naši odlično prihajali tja do 20m do gola, tam se je bolj ali manj vse končalo. Nimamo tiste zadnje podaje za piko na i, ampak sej to še bodo izpilili.

Glede navijanja pa bi lahko po dveh zaporednih tekmah na stožicah in sedaj v ljudskem vrtu povedal, da je bilo včeraj vzdušje brez organiziranih navijačev boljše kot v stožicah z navijači.

No, tisti ki pa so bili na tekmi Maribor : Birmingham pa vedo kako se mora navijat.
grin1.gif

PS: NZSju pa velika črna pika, da se "igra" z organiziranimi navijaškimi skupinami. Potrebujemo jih!!