Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Danes Lenart-Ljubljana 160km, 2uri 40 min.
Dajte denar od vinjete nazaj, ker to ni vredno niti petih EUR.
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Ina kako naj delajo na avtocestah, če ne z zaporami???
Tudi meni ni fajn kje čakat in stat v vrsti...a če želimo imeti porihtane avtoceste, pač zapore spadajo zraven.
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Ina kako naj delajo na avtocestah, če ne z zaporami???
Tudi meni ni fajn kje čakat in stat v vrsti...a če želimo imeti porihtane avtoceste, pač zapore spadajo zraven.
ah daj no. malo cez mejo poglej. od beljaka do salzburga je 8x delo z zaporami ... pa še kaka malenkost za poleg ...Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
V predoru pa res nimajo izgovora, da ponoči ne delajo. Tam je ves čas umetna luč.
So pa naše AC trenutno res navadna greznica in sramota za DARS in prometno ministrstvo. Pot iz MB do Kopra je nočna mora. Vsakih par kilometrov nekaj popravljajo.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
ah daj no. malo cez mejo poglej. od beljaka do salzburga je 8x delo z zaporami ... pa še kaka malenkost za poleg ...Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
V predoru pa res nimajo izgovora, da ponoči ne delajo. Tam je ves čas umetna luč.
So pa naše AC trenutno res navadna greznica in sramota za DARS in prometno ministrstvo. Pot iz MB do Kopra je nočna mora. Vsakih par kilometrov nekaj popravljajo.
Citat:
Uporabnik pepy pravi:
vse ac bi zaprl za en mesec pa bi bla mineštra narejena.razvajeni ste da je kaj.nima nihče več potrpljenja?
Citat:
Uporabnik pepy pravi:
sam res sem besen riti razvajene .že cel teden delam po 14 ur na ac razdrto postojna sam da se boste čim prej peljali po avtocesti. egoisti ste ki mislite sam nase.že sam sedeti 14 ur je težko kaj pa delati. najlepše je kritizirati.drugi ga pa najebamo zaradi takih in drugačnih egoistow
jst