SLIVNIK

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Poglej si tisto najbolj motečo govorico telesa v posnetku, ki ni značilna za človeka, ki se ne počuti krivega. Posnetek od 3:37 naprej.
1396427-Untitled.jpg

Priponke

• 1396427-Untitled.jpg
    1396427-Untitled.jpg
    106,6 KB · Ogledi: 209

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
morda. mogoce so ti stricki v tetke obleceni... kdo bi vedel. spretno se izmikajo pogledom. morda pa stricev sploh ni, je samo kucan, multiple persona, slovenski chuck norris. strah in trepet desnice in ubogih pristnih postenih slovencev.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.968
6.224
113
blizu močvirne prestolnice
No no, bil je vseskozi isti, vedno je nakaj mencal, prav tako se je vedno ukvarjal z rokami, celo po gledanju lahko rečem da se je še bolje držal, kot tam kjer je komentiral politiko!

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Zmeri je bil isti in tisti, ki trdi drugač, laže sebi in drugim, ter išče neko senzacijo, ter se dela pametnega!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Seveda je isti, zato si je vzel življenje a ne? Ne govorim o teoriji zarote, govorim, da se je človek obnašal drugače, občutek krivde je močno izražen pa če se Alter vseznalci na glavo postavite. Pa kaj sploh razlagam, ko večina ni prišla dje od čtiva za domače branje.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Ravno najboljši govorec res ni bil nikoli, samo je bil pa res čisto brez fokusa, sploh glede na to, da se je sam povabil in se pred tem lahko pripravil na temo...
ime spletne strani

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Meni jo?! Youtube, Grah, Kajzer, Slivnik, pač neko ropotanje Slivnika sem na hitro našel...

8888

8. jul 2010
33.968
6.224
113
Kaj ti pomagajo šole, če si nekulturnež? Se imaš za večvrednega, misliš da je denar vse? Ni, pač smo ostali za tebe bukovi, ja in, sam se glede tega ne sekiram, oprosti ker sodelujem v debatah, saj sem za tebe navaden zahojen kmet. Še nekaj, kdor visoko leta nizko pade.
Upam da se boš vzdržal komentarja oziroma boš ostal na nivoju, ni treba zaradi kritike človeka pošiljat.... pa lep pozdrav še naprej in dober tek
pozdrav.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Si dobro pogledal? Tip je zgubljen, pri pogovoru niti fokusa nima, ker sproti pazi kaj pove. Poglej si kakšen drug "normalen" posnetek pa ti bo jasno.
Pa kaj, tud če je tokrat drugačen, povsem razumljivo, saj je tudi tema drugačna kot kdajkoli doslej.
Tokrat je bil on na udaru, obenem pa vsi vemo, da je bil v zadevo vpleten.
Vpleten najbrž še veliko globje, kot si danes predstavljamo.
Zanimivo, da se novinar kar naenkrat začne ukvarjat z nepremičninskimi posli, nečakinja pa pere denar vlaganjem v nepremičnine.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
In to mi ti razlagaš? Ti, ki bi vse muslimane za vedno odstranil z obličja zemlje.

Počsiti, obriši predvsem svoj prag in podstrešje, potem mi pa kaj očitaj. Kje točno sem jaz koga kam poslal?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kaj si hotel napisati? Povedal sem samo, da je na postnetku vidno pretresen in da ga nekaj močno obremenjuje. Vemo pa ne kaj je zadaj. Pa ne da se mi več, prepričani bodo ostali prepričani.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Jaz imam občutek, da se hoče ta nasrečni dogodek mekako čimprej utišati...domnevam, da je marsikaj, o čemer strički v ozadju nočejo, da pride na plan.
Tudi me ni se tako zdi.
Pa tudi mislim da sedajle nekje v ozadju naša diplomacija na vse načine poskuša preprečit izročitev tistih dveh v ZDA.
Pri nas bosta pa na varnem, kot vsi podobni dosedaj.

8888

8. jul 2010
33.968
6.224
113
Ali jih ti nebi? Menda isto ne maraš muslimane tako kot jaz! Sam imam glede tega pošlihtano,pač ne maram muslimanov, zaradi mene tudi če izginejo ali pa ne, mi dol visi, kar se tiče grdega jezika, pa ne bi o tem saj skoraj v vsaki temi o Zokiju kakšnega pošlješ nekam v....
Upam da je dosti offa? Saj pravim sam ti ne zamerim in mi dol visi če me pošiljaš kam... upam da tudi ti preneseš kritiko na svoj račun.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne, ne bi jih. Menda ti nimaš pojma kaj pišeš. Seveda prenesem kritiko, samo tako je človek lahko boljši, ne prenesem pa neutemeljenih kritik. Ne piši in ne domnevaj si stvari o meni!

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kaj si hotel napisati? Povedal sem samo, da je na postnetku vidno pretresen in da ga nekaj močno obremenjuje. Vemo pa ne kaj je zadaj. Pa ne da se mi več, prepričani bodo ostali prepričani.

Tocno tako, tip je konkretno zmeden, jecljal je vedno, bil pa je suveren. Zdaj pa je cisto psihicno shiran.