SLIVNIK

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Slivnik je prodajal nedovoljene substance in nategoval folk?
In danes je to javno znano, do včeraj pa o tem ni nihče nič vedel?

No ja...

še enkrat preberi

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Če odmislimo da je prodajal nedovoljene substance. Baje ko si naročil prvič je bla prava stvar naslednjo naročilo (ko si naroču več) te je pa nategnil z nečim drugim.
Torej...
Haha, si k.reten!!! BAJE!!!

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Meni se ni nikoli ni zdel čisto gladek, ampak ubiti se mu pa tudi ni bilo treba, sploh če ni bil nič kriv. Zaradi nečednih poslov nečakinje se pa tudi ne greš ustreliti.
Čakam Kameleona, da pove, da je umor naročil mali sivi (Kučan).

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
kaj pa ti veš če ni bil v depresiji? in če je v takem stanju potem ne rabi veliko pritiska, ki ga porine čez rob, torej v samomor.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.370
5.646
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pitaj boga. Če si res bolan in veš, da ni rešitve, je šus verjetno najboljši izhod...

Ja ampak zakaj potem sam sebe? Sploh če te kdo sili v to.......sej nabojnik je za več metkov ( gretzky ne bom k me bo forgot1 s5 napadu
evil.gif
)

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Men je zanimiv, da se je zadnjih nekaj let ukvarjal z nepremičninami! Obadva zaprta v Avstriji pa sta večino keša prala preko vlaganj v nepremičnine.............

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ni kaj sami alter strokovnjaki ki vse vedo... sicer pa ja, ga podpiram, zakaj pa ne? Če ni za bit je pač treba it. Jaz ne razumem zakaj bi človek moral trpet. Butasto!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Včasih je potrebno odgovarjati za svoja dejanja. Najlažje si je pognati metek v glavo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Seveda da je lažje, saj veš? Po liniji najkrajšega odpora... Recimo da je bil zelo vpleten v vse skupaj, kaj pa naj 60+ letni starček? Se do smrti vlači po sodiščih ter zaporih? Mislim da to ni cilj nikogar... Pa ne da podpiram vse skupaj ampak vsak se pač sam odloči... Rekel sem pač z vidika samomora da ni to nič posebnega... vsem pač ni lepo in vsi pač ne vidijo rešitev/izhoda...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Najlažje si je pognati metek v glavo.

Čeprav bi še na tvojem mestu enkrat razmislil, misliš da je res najlajžje? Jaz ne bi bil tako prepričan na tvojem mestu
smile-1.gif
Mislim da moraš met kar velika jajca.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Stisnit zobe ter odgovarjati za dejanja je bilo očitno težje. Nekako dvomim, da ga je stisnila bolezen ravno takrat, ko so novinarji pričeli raziskovati družinske posle.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Jaz se spomnim, da je verjetno leta 2008 eno staro bajto kupil v šiški. Kmalu po tistem so jo podrli, da so podgane še 2 tedna okol bežale.
hysterical-1.gif
Potem so pa eno luštno 3 nadstropno bajto z ogrooomnimi prostori sezidal, se mi zdi da je še zdaj tisto prazno.

Vmes je pa z enim terencem in eno blondinko hodil gledat, mogoče je bila celo ta, ki je sedaj zaslovela tista. No takrat sem sploh prvič slišal za njega
redface-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Kot se govori, naj bi samomor naredil kar na ulici.
Sem se spomnil na slovenski komad kjer en sprašuje momoidoče: "izvin'te, molim vas, ja nisam iz ovog grada...
pa bih volio znati gdje je, ovako tu, u blizini...najpogodnije mjesto za...samoubistvo?" se še kdo spomni starih plošč?

Deneb

Zelenc'
6. jan 2012
1
0
1
Ali je res zagotovo naredil samomor? Je pustil kako pismo? Strokovno overovljeno? Mnogim je bil tudi na poti, zlasti nekaterim mogotcem. Dostikrat se zgodi, da nekoga "samoumorijo". Pa ko oblast rece, da je bil samomor, je treba pac verjeti. V Franciji so tako pred leti proglasili en samomor, ceprav so pri obdukciji nasli dve vstopni luknji v glavi. (primer zandarja Jamberta, ki se je malo prevec ukvarjal z nekaterimi pedofilskimi krogi, kjer naj bi bili vpleteni tudi nekateri politiki.) Ko so tako hitro, se pred obdukcijo rekli, da se je sam ubil, to samo podpihuje sumnje.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Glede na hitrost nasih sodisc, bi verjetno prej umrl od starosti kot pristal dejansko v zaporu. Sploh pa ce je imel kaj vmes v poslih, si je verjetno nakupckal nekaj denarja, s katerim bi si lahko Ceferina placal kot ostala banda ... Zadevo bi vlekli in zavlacevali dokler ne bi medijski pritisk popustil. Ni mi logicno zakaj se je pihnil.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pitaj boga. Če si res bolan in veš, da ni rešitve, je šus verjetno najboljši izhod...

Ja ampak zakaj potem sam sebe? Sploh če te kdo sili v to.......sej nabojnik je za več metkov ( gretzky ne bom k me bo forgot1 s5 napadu
evil.gif
)

Ne bom.
Mali sivi me iz dneva v dan preseneča s svojo močjo.

LP