slika popisanega a4 lista z N e71

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik bugmenot pravi:
Da se slikat tudi brez zvoka... ampak je to ilegalno. Žal obstaja dober razlog za to.

enlighten me please
confused-1.gif

bugmenot

Pripravnik
20. maj 2009
103
0
16
Hm, nimam časa surfat na polno... zatorej na hitro:

- zakon de facto že dolgo obstaja na Japonskem http://www.wired.com/gadgetlab/2009/01/new-bill-asks-f/
- MENDA (!) nekaj podobnega obstaja tudi v Avstraliji
- v ZDA so predlagali (ne vem, če je sprejeto ali ne) Camera Phone Predator Alert Act - http://politics.slashdot.org/article.pl?sid=09/01/26/1846209

Če se ne motim, sem bral, da že obstaja nekaj podobnega tudi na EU nivoju, ampak povsem ziher pa nisem. Naj nekdo drug pobrska.

Nisem torej 110% prepričan zakaj so proizvajalci telefonov začeli zadevo implementirat na vseh telefonih. Mogoče zaradi EU zakona, mogoče zaradi nižanja produkcijskih stroškov (najverjetneje) ali pa res zgolj iz skrbi za zasebnost. Glede 'dobrega razloga' za to, sem pa v prvi vrsti mislil na kmete, zaradi katerih bodo morala dekleta tudi za mizo sedeti vedno z nogami skupaj
smile-1.gif

Možnosti izklopa imajo danes "stari telefoni" in nekatere prve verzije fw-ov . Pri slednjem gre povečini za bug, ki je nato saniran v drugi verziji fw.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ogromen teleobjektiv in veliko potrpežljivosti, ni vrag, da se bo ena prav sklonila.
grims-1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
To so namenoma nardili ,da ne slikajo slabih fotk pod kiklo in da moraš uporabit fotoaparat
hysterical-1.gif

Po eni strani je povsem brez zveze s tem tonom slikanja.....ker po drugi strani smo pa pod kamerami ki nas kontrolirajo pa niti ne vemo.

Je pa nadležni zvok ej....sem šel v trgovino in ker sem videl neko zadevo ki jo je kolega iskal sem ga poklical če kupim...pa je reku...slikaj pa mi pošlji da vidim če je to to....ok....jaz slikam.....porka svet....so vsi pogledali...ej...kot da bi bombo vrgel.
bonk.gif