Šlag den rab

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Podnapisi?
confused-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
ss_schlag_den_raab_01.jpg

Neke vrste nemški Jonas, pač faca model. In ima sicer svojo dnevno oddajo zvečer,
v soboto zvečer pa vedno nekdo casual tekmuje proti njemu v smislu "igre brez meja"
malo športa, malo iznajdljivosti, malo brainiac, vsega mešanica, in gre se za velike pare.

Mislim da zadnji ko ga je vsekal je dobil nekaj čez miljonček. Al je blo lani da se je
vsako oddajo povečalo za 50k in je pobral.

Daj si na pro7 ravno sta sred tekme.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
vsakič se poveča za pol miljona evrov. Če ga ta danes premaga dobi 2 miljončka. Največ je en dobil 2,5

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.887
772
113
www.jernej.org
Toliko o manipulaciji
grin1.gif

Zakaj bi sploh manipulirali, če bo denar tako ali tako nekdo odnesel (ok... lahko povečujejo interes, ampak vseeno).

Raab je pač tak tip človeka, da "ne zna izgubiti", oz. da bo v vsaki (še tako neumni) igri dal vse od sebe... to je tudi danes dokazal, ko se je pri kolesarjenju na glavo zvrnil. Pri kandidatih pa pogosto tudi živci igrajo vlogo (saj se gre za visoke zneske).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
pa tudi niso vajeni nastopanja pred TV kamerami in občinstvom, uni kekec nemški je pa ko riba v vodi

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
pa tudi niso vajeni nastopanja pred TV kamerami in občinstvom, uni kekec nemški je pa ko riba v vodi

Pa logično! Kot da bi danes šel tekmovat proti Jonasu, vodil bi pa Galunič, tut če si še tak flegmatik je Jonas v prednosti.

Pomoje je vseskup nameštalka.

Pa še nekaj se mi je zdel čudno. Model dobi 2mio. Se malo poveseli s frendi, pol pa naekrat skuliran kot da ni nič.
Mislim dobil si denar dovolj za celo živlenje, zdaj pa nisi vesel? Ni mi jasno, kot da ima že 15mio na računu oz.
tako veselje bi jaz izkazal če bi dobil 20k, ajde si vesel v nulo, ampak nena pa zdaj da si ves iz sebe..

Ve kdo kako izplačujejo te zneske? V obrokih al dobi petardo? Davka mislim da je 35% na nagradne igre.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:

Zakaj bi sploh manipulirali, če bo denar tako ali tako nekdo odnesel (ok... lahko povečujejo interes, ampak vseeno).

Ja samo eno je dvigovat znesek, polpa z enim oddaljenim sorodnikom (kakim zunanjim sodelavcem) naredit nameštalko kako fiksno zmaga,
pol pa tričetrt tega keša prinese nazaj. Oz. dobi nakazano samo par 10k pa so vsi srečni.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa še nekaj se mi je zdel čudno. Model dobi 2mio. Se malo poveseli s frendi, pol pa naekrat skuliran kot da ni nič.
Mislim dobil si denar dovolj za celo živlenje, zdaj pa nisi vesel?
Niso vsi isti pijanci kot ti.
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ta se res ni ne vem kako veselil, mu bo šele čez en tedn kapnlo

dobi vse na enkrat, samo mislim, da mu ne pobere tolk davkarija ampak dost manj v nemčiji

je mel po mojem srečo, da se je raab zložil na glavo 2x včeraj, če ne verjetno nebi zmagal

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.887
772
113
www.jernej.org
Igra se maksimalno 15 čist random "iger" (v vsakem showu nekaj drugega).

Od navadnega kockanja, preko nogometa, bowlinga, kolesarjenja, vožnje bagrov, viličarjev, buggy-jev, biljarda, raznih kvizov, itd..

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Amm.....poznam zadevo, ker tu pa tam gledam raba.....mene je samo zanimalo v čem sta včeraj tekmovala, ker nisem gledal oddaje....

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.397
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

Pa logično! Kot da bi danes šel tekmovat proti Jonasu, vodil bi pa Galunič, tut če si še tak flegmatik je Jonas v prednosti.

Pomoje je vseskup nameštalka.

Mislim dobil si denar dovolj za celo živlenje, zdaj pa nisi vesel? Ni mi jasno, kot da ima že 15mio na računu oz.
tako veselje bi jaz izkazal če bi dobil 20k, ajde si vesel v nulo, ampak nena pa zdaj da si ves iz sebe..

Ve kdo kako izplačujejo te zneske? V obrokih al dobi petardo? Davka mislim da je 35% na nagradne igre.

Za nas se zdi to dosti za to grupo TV-jev pa je to drobiž. Dosti več dobijo not s to oddajo, kot pa dajo ven
smile-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.887
772
113
www.jernej.org
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Amm.....poznam zadevo, ker tu pa tam gledam raba.....mene je samo zanimalo v čem sta včeraj tekmovala, ker nisem gledal oddaje....
Sicer nisem gledal od zacetka (pa tudi vmes ne vsega)... spomnem se pa naslednjih iger:
- ugibanje mest s slik (postopoma so kazali slike, onadva sta pa ugibala, katero mesto je to... hitrejši je dobil točko)
- odkrivanje napak na slikah (vsakih sta dobila dve sliki... iskala sta pa napako na desni sliki... hitrejši je dobil točko)
- blamieren oder kassieren (standarden kviz)
- sestavljanje palet z vilicarji (pet palet je bilo potrebno sestaviti v stolp... hitrejši je zmagal)
- mini fuzbal (igranje fuzbala z eno jajčasto žogo)
- kockanje (seštevanje točk s kocke.. lahko nadaljuješ ali zaključiš serijo... če pade šestica izgubiš vse točke iz serije.. tisti, ki prvi dobi 50 točk, zmaga)
- voznja z gorskimi kolesi (tukaj se je raab zlozil na glavo)
- neka izpeljanka golfa (na tleh je bilo polje s točkam od 1 do 5... tam kjer se je žogica ustavila si dobil točke.. tisti z več točkam je zmagal)
- "spomin" (pet žensk je povedalo par podatkov o sebi, potem sta pa dobila random vprašanja)
- dirka na lojtrah (tega nisem gledal)
- kdaj se je nekaj zgodilo? (dobila sta par dejstev in ugibala, katerega leta je to bilo)
- žaganje z motorko (odžagat sta mogla deset delov od debla.. kdo je bil skupno hitrejši je zmagal)
- kdaj bo poletel balon? (postopoma sta odstranjevala jajca iz kosare, ki jo je nosil balon... in tisti, ki je uganil, kdaj bo poletel, je zmagal)

Vec se pa ne spomnem... v bistvu manjka samo še ena igra, ker sta jih igrala 14.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Igra se maksimalno 15 čist random "iger" (v vsakem showu nekaj drugega).

Od navadnega kockanja, preko nogometa, bowlinga, kolesarjenja, vožnje bagrov, viličarjev, buggy-jev, biljarda, raznih kvizov, itd..

ni res da je max 15, se je že zgodilo da je bilo 16 iger ker mora met en več kot 60 pik od 120, takrat sta pa oba imela isto

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:

Vec se pa ne spomnem... v bistvu manjka samo še ena igra, ker sta jih igrala 14.

Bil je se skok v visino, samo je Stefan predal zaradi poskodbe.