Slabe izkušnje s pediatrom

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.043
3.557
113
41
Lj
Ja kaj mi pomaga tistih 25€ ko moram pa par sto evrov plačati vsak mesec. Nekak se počutim debila če ugotovim na koncu leta da sem dal za obvezno zavarovanje slabih 5 tisočakov pa da še dodatno plačujem za privat.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
To ti je socialna drzava
smile-1.gif
)

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Na žalost pa si vezan plačevati zdravstvene prispevke od plače, tudi če bi vsak normalen človek raje ta denar prišparal in šel k privat, kjer mogoče celo dobiš normalno obravnavo. Mogoče rečem zato, ker dejansko privatnih dohtarjem je presenetljivo malo, veliko jih nekaj muti in delajo nekaj na pol javno, tako da imajo potem namesto normalnega delavnika kakšne fore kao delam v sredo od 12:30 do 14:30 ali kaj podobnega.

Nehaj placevati zavarovanje in hodi privat kdo ti brani. No vsaj dodatnega

Nič bat, bodo dodatnega ukinil in obveznega dvignil za manjši obseg storitev....
cheer.gif

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.051
69
48
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

pa kaj bi vi radi da ko bo otrok star 12 let bo odporen že na vse antibiotike?!
otrok je pač pogosto bolan in ga ne moreš zaviti v vato,dejte dojet da se med tem časom tudi krepi njegov imunski sistem ki mu bo zelo prav prišel ko bo odrastel,verjamem da vam je težko gledat bolanega otroka še posebej če gre za lastnega ampak določene stvari bo moral dati skoz,malo povprašajte svoje starše kolikokrat ste bili bolni kot otroci...

v tujini imajo že kup težav zaradi prepogostega predpisovanja antibiotika

http://www.rtvslo.si/zdravje/n...di-letno/353327

Ali se antibiotike zdaj jé že kot bonbone ali kaj? Jest u lajfu še nisem zaužil antibiotika pa sem bližje petdesetemu kot dvajsetemu letu
smile-1.gif
. Je pa res da sem imel do zdaj srečo z zdravjem.