Skype izdal aplikacijo za telefone s Symbianom

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Hvala za odgovore.

Se pravi, da grem na dopust v hotel, kjer je wlan free ali zelo poceni, lahko od tam kličem zastonj?

Lp
Zastonj ali zelo poceni,ja.
tongue-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Zastonj samo na druge Skype uproabnike.. na navadne stevilke pa si mroas odpreti racun in naloziti dobroimetje.. pa se ti potem od tega odsteva... Ali pa ce si pri Mobitelu, si aktiviras storitev M:povsod in klices po enaki tarifi, ko ce bi bilo v domacem omrezju... Pa se tebe lahko dobijo na isto stevilko, ki jo imas pri Mobitelu, dokler si seveda v dosegu WLAN omrezja
smile-1.gif
...

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.393
113
Pomurje
Premlevam zato, ker ko sem letos bil na smučariji, je bilo veliko zastonj wlana.

Klic že prevzamem, ker ni tako hudo drag v EU, kličem pa ne rad nazaj, ker ni več poceni.

Med kosilom v koči, pa komot pokličem nazaj prek skypa ali M:povsod za male €.

Bom še malo potuhtal in si naložil zadeve.

Lp

nokia456

Pripravnik
17. feb 2010
42
0
6
Ali je komu uspelo naložiti program na Nokio E52?
Na mojem telefonu izpiše, da je "unavailable" za moj aparat...
frown-1.gif

L.P.

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
Dela super tudi na E63...preizkusil ravnokar na hotelskem wifi-ju v Moskvi.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Na telefon ker ima N97 ene ne vem na pamet 20 gb slike in ostalo filme pa jasno na kartico

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Ja na N97 dela fenomenalno in free tudi widgeti delajo, da ti na prvi strani stanje kaže, to verjetno drugi nimate, ker je bolj posebnost N97 in podobnih. Zanimivo, pa, da se BP povsem implementira z telefonom in lahko celo uvoziš cifre iz GSM-a, kar velja ali vse ali samo Skype, če imaš seveda tovpisano v telefon, ker dejansko Nokia je pripravila telefone z programi na IP telefonijo, po mojem pa nikakor ni upala dati ven aplikacije za Skype, ker so operaterji po Angliji in tudi drugod grozili, da prekinejo vsako sodelovanje z njo, če npr naredi to, kar je obljubljala, da Skype vključi v programje, kao nativ Skype.

Tako ni bilo drugega, kot, da je pomagala Skypu s tem, da je telefone predpripravila na IP telefonijo, Skype je pa samo aplikacijo za uporabo te tehnologije naredil oziroma po domače klienta in zadeva dela !

No na prvi uč me moti to, da se ne danastaviti, npr, da gre najprej na wlan po prioriteti najprej razpoložljivi zaklenjeni že aktiviran če tega ni na free wlan, če pa še tega ni pa na 3G od Mobitela, ker imam itak zakupljen prenos 1GB, za enkrat mu pa lahko le nastaviš ali da sprašuje kaj kam naj se konekta ali pa wlan ali pa 3G ni pa po sistemu najprej to, če ni polto ali pa pol vprašaj ....

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
zastojn klici so samo skype --> skype. za vse ostalo si moraš odpret račun, gor naložit ojrote, pol pa lahko lapaš. kako je z domačimi omrežji ne vem, ampak za tujino se ponavadi precej splača