Skrivnostni kupec-enkratno (Koper, Kočevje, Kranj)

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.655
12.282
113
tehnično robo, drugače pa je to dopolnilo k primarni dejavnosti kjer to robo vgrajujemo itd.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.455
25
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Edino v BB so vedno prijazni.

zdaj videl to, sem prejšnjitden šel gledat Macbook Pro-ja. Mladič arogante, toliko, da me ni nadrl katerega bi rad, namesto, da bi ponudil obe možnosti..... sem se zahvalil in kupil drugje
confused-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
40
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
v našo trgovino bi tečni skrivnostni kupec samo vstopil, iz nje bi šel v drugačnem agregatnem stanju...torej, ne testirat po štajerskem,da ne bo na mino prletel.

Sej ga "ti" kot prodajalec ne prepoznas. On pride, nekaj kupi, vpraša katero sadje/mleko/whatever mate danes v akciji,
skratka isto kot vsak kupec. Stem da ta pol gre do svojega šefa in zašpeca tistega prodajalca ki ga je sral. Itak so vsi name taggani.

In pol trgovka najebe, ker ga ob nakupu za 0,63€ (triinšestdeset centov) ne vpraša za kartico ugodnosti.
bonk.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.643
216
63
Kranj
veš, da mora mali človek vedno najebati no...a ne razumeš ti tega?

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
enkrat sem kupil za 0,32 centov v Tušu pa me je vprašala za kartico
wink-1.gif
Pravila veljajo tako za tistega, ki kupi čigumi, kot za onega, ko butne ajnkauf. Tudi sam sem delal kot skrivnostni kupec, in opazil, da tisti, ki so delali felere, so jih delali pri različnih ciljnih skupinah. Namen mystery shoopera ni, da koga zajebe, temveč, da podjetje dobi eno sliko, kako stvar laufa v praksi, nek feedback, s katerim lahko svojo prodajo/ponudbo še izboljša.