Citat:
Uporabnik ahmet_car pravi:
Mam problem ker me negdo klice vedno iz skrite srevilke. Prijavo sem podal pa to traja dolgo casa in deluje neuspesno. Rad bi to prevzel vsvoje rok
Citat:
Uporabnik peter_nn pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Preusmeri klice s skrite številke na stacionarno številko bližnje policijske postaje. Bo hitro odnehal, garantirano!
CF (call forward) za 1 (eno) številko? Še nisem slišal. Vsaj ne da bi to lahko nastavil na centrali.
Mimogrede: "skrita" številka pride do centrale operaterja klicanega, kjer se ne forwardira na klicani telefon, tako da ga ni softwera ali česarkoli kar bi na telefonu to številko razkrilo. Hekanje bi moral narediti na centrali (kjer lahko nastaviš klicanemu da se forsira forwardiranje skrite številke ne glede na to kaj ima klicoči uporabnik nastavljeno).
Lp,
EX Vega skrbnik centrale
Citat:
Kako se imenuje program za iphona za blokiranje skritih stevilk
Citat:
Na Nokii e71 ima to opcijo recimo program "Advanced Call Manager". Poljubno lahko nastavljaš kam kaj preusmeri. Na prejšnjem alcatelu je to že sam software imel vgrajeno.Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Preusmeri klice s skrite številke na stacionarno številko bližnje policijske postaje. Bo hitro odnehal, garantirano!
a poveš kako se to naredi, da preusmeriš skrito številko?
Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
Še bolš bi pa blo naredit preusmeritev na 090, pa naj posluša ...
Stacionarno številko sem predlagal zato, ker takrat ko sem sam imel podobne težave kot avtor teme (kakšnih 5 let nazaj), se ni dalo vključiti preusmeritve na 112 ali 113. Če sedaj gre ne vem, pa niti ne želim poskušat.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Če že bo delal preusmeritev na policijo naj jo dela na 113 če želi hitre ukrepe. Če bo preusmerjal na postaje, bo trajalo predens e zganejo ker dezurni ne vidi skritih stevilk (na 113 se pa izpise takoj ob klicu). Lahko pa tudi na 112 kjer bodo se lokacijo takoj preverili. Samo zan potem tudi tisti ki je preusmeril kaj fasat.
Citat:
Uporabnik nidan pravi:
Citat:
Cydia - iBlacklist - deluje super