Skrita stevilka kako odkrtiti

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
Mam problem ker me negdo klice vedno iz skrite srevilke. Prijavo sem podal pa to traja dolgo casa in deluje neuspesno. Rad bi to prevzel vsvoje roke. Zdaj bi pa kak black list za iphona al pa kak indifikator telefonske stevilke. Nekaj sem najdu sam pol ne razumem. Pa rabim vaso pomoc link : http://www.ehow.com/iphone/#article_2385973.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.181
3.642
113
Marlbor
Preusmeri klice s skrite številke na stacionarno številko bližnje policijske postaje. Bo hitro odnehal, garantirano!

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ne bo.
Sicer je vse odvisno, kako imajo operaterji naštelano signalizacijo (ima svega i svašta), vendar pri CF gre po signalizaciji ponavadi naprej tudi originalna številka.
smile-1.gif

Skrivanje številke je pa samo en bitek v signalizaciji med centralami, številka gre vseeno skozi. In ja, palicaji vidijo številko, tudi če jo nekdo skriva, razen če jo je nekdo zbrisal na centralalriji. Takrat se pa operaterja za uha, če je treba.
wink-1.gif

Ogo

Nazadnje urejeno:

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Ne bo.
Sicer je vse odvisno, kako imajo operaterji naštelano signalizacijo (ima svega i svašta), vendar pri CF gre po signalizaciji ponavadi naprej tudi originalna številka.
smile-1.gif

Skrivanje številke je pa samo en bitek v signalizaciji med centralami, številka gre vseeno skozi. In ja, palicaji vidijo številko, tudi če jo nekdo skriva, razen če jo je nekdo zbrisal na centralalriji. Takrat se pa operaterja za uha, če je treba.
wink-1.gif

Ogo

Prav imaš, nekaj drugega sem počel pa sem pomešal s CF. Se opravičujem uporabnikom za napačno informacijo zgoraj.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.592
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
MCleaner
iBlacklist

link pa ne dela, vsaj meni ne

Ni blacklist za to da posamezno številko blokiraš da te ne more več klicati?

Lahko blokiraš tudi, če te kliče sktita številka, kar je fajn
smile-1.gif
Obstaja mogoče kakšen program za BlackBerry?

lp

Aja, to je tudi fajn. Da bi skrito številko dejansko videl pa ne obstaja program, ne?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.379
5.654
113
Citat:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
MCleaner
iBlacklist

link pa ne dela, vsaj meni ne

Ni blacklist za to da posamezno številko blokiraš da te ne more več klicati?

Lahko blokiraš tudi, če te kliče sktita številka, kar je fajn
smile-1.gif
Obstaja mogoče kakšen program za BlackBerry?

lp

Aja, to je tudi fajn. Da bi skrito številko dejansko videl pa ne obstaja program, ne?

WuuuHuuuuuu nova piramidaaaaaa
cheer.gif

Nazadnje uredil moderator:

peter_nn

Pripravnik
4. okt 2007
509
2
18
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Preusmeri klice s skrite številke na stacionarno številko bližnje policijske postaje. Bo hitro odnehal, garantirano!

CF (call forward) za 1 (eno) številko? Še nisem slišal. Vsaj ne da bi to lahko nastavil na centrali.

Mimogrede: "skrita" številka pride do centrale operaterja klicanega, kjer se ne forwardira na klicani telefon, tako da ga ni softwera ali česarkoli kar bi na telefonu to številko razkrilo. Hekanje bi moral narediti na centrali (kjer lahko nastaviš klicanemu da se forsira forwardiranje skrite številke ne glede na to kaj ima klicoči uporabnik nastavljeno).

Lp,
EX Vega skrbnik centrale

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Naredi si uporabniško skupino v gsmu pod imenom "vsi" in daj noter vse številke ki jih imaš shranjene.....vse ostale pa blokiraš.....seveda če si to lahko dovoliš in če nimaš potrebe da te nekdo neznani pokliče.

Drugače pa se mu samo oglasi in ne prekinjaj...naj mu vsaj minute tečejo.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:

a poveš kako se to naredi, da preusmeriš skrito številko?

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik peter_nn pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:

CF (call forward) za 1 (eno) številko? Še nisem slišal. Vsaj ne da bi to lahko nastavil na centrali.
Z ustreznim SW na telefonu gre..