Škripnil je mojblink.com

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.149
746
113
EU
Držimo pesti
zmaga.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz držim pesti, da ne bo nič uspelo. Tak malo nas je, da nam je en tracker več kot preveč. Ne pa da se potem med sabo kregajo in imaš pol releasov na enem, pol na drugem
tongue-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Točno tak. Sicer pa mojblink sigurno ni škripnil zato, ker je mama nekomu doma med zalivanjem rož polila server. So že kaki drugi razlogi za to. Pa tudi kopijo ni problem delat in v primeru, da policija zaseže vse skupaj, zagnat iz drugega naslova. Pri blinku in partisu je bilo rivalstvo že od začetka, pomagalo pa ni nikomur. Že samo stroški najema opreme so dvojni.

Detektiv

Zelenc'
30. avg 2013
3
0
1
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Točno tak. Sicer pa mojblink sigurno ni škripnil zato, ker je mama nekomu doma med zalivanjem rož polila server. So že kaki drugi razlogi za to. Pa tudi kopijo ni problem delat in v primeru, da policija zaseže vse skupaj, zagnat iz drugega naslova. Pri blinku in partisu je bilo rivalstvo že od začetka, pomagalo pa ni nikomur. Že samo stroški najema opreme so dvojni.

To tvoja izjava je mlatenje prazne slame.
Kot sem že dejal BLINK BO NAZAJ VEČJI IN BOLJŠI KOT KADARKOLI!!
Glede tvojih izjav v zvezi z varnostnimi kopijami in opremo ali je najeta ali lastniška...itd., ti pa predlagam da se ne obremenjuješ z zadevami, katera so last lastnika "mojblink".
Lastnik, Kolektiv in osebje "mojblink" vam obljublja da se boste na prenovljenem in boljšem BLINK-u vsi dobro počutili
smile-1.gif

Do takrat pa lep pozdrav vsem in kanček potrpljenja se splača
zmaga.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Mi imamo potrpljenje, ti ga očitno nimaš, ko v vsakem postu pišeš isto, " večji in boljši "
Kako ga lahko toliko hvališ, ko pa traja celo večnost, da se ga postavi nazaj pa še to je pod vprašajem.

Samo en nasvet, če bi še radi imeli kaj uporabnikov: Zaženite ga čimprej, ker drugače se sploh ne rabite trudit, ker se bodo vsi uporabniki preselili na ostale.

MP je bil včasih no.1 pa ga je parkrat zmanjkalo za nekaj tednov in sedaj je še samo zgodovina in tudi blink je na dobri poti, da ga to doleti.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Detektiv pravi:
To tvoja izjava je mlatenje prazne slame.
Kot sem že dejal BLINK BO NAZAJ VEČJI IN BOLJŠI KOT KADARKOLI!!
Glede tvojih izjav v zvezi z varnostnimi kopijami in opremo ali je najeta ali lastniška...itd., ti pa predlagam da se ne obremenjuješ z zadevami, katera so last lastnika "mojblink".
Lastnik, Kolektiv in osebje "mojblink" vam obljublja da se boste na prenovljenem in boljšem BLINK-u vsi dobro počutili
smile-1.gif

Do takrat pa lep pozdrav vsem in kanček potrpljenja se splača
zmaga.gif

priden.gif
Saj bo boljše, ko boš nehal prodajat meglo in ko boste nehali lagat o resničnih vzrokih zaprtja.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
To jaz tudi dvomim. Če res ni bilo nič narobe, zakaj potem niso naredili seamless preklop na "nov in boljši" portal ?
rolleyes-1.gif

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Po mojem so se neki spričkali med sabo in zdej bo en kobajagi da nardijo nov portal. Ampak kot je bilo omenjeno že prej, če ga ne bodo hitro, ne bo nič. Namreč portal je lahko še nevem kako dober, če ne bo uporabnikov... ni nič.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.811
113
40
MB
ja zdaj bo .... novimojblink pa starimojblink ... glavno da se žguljavi kregajo pa ma vsak svojo igračko
cheer.gif

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Jaz sem imel razmerje 24 .... bok ve kak bo zdaj kaj s tem .. upam, da mojblink pride nazaj, ker partis mi ne diši glih ... Je pa res, da včasih na enem najdeš tisto kar rabiš, česar na drugem ni ...

Mojblink bo nazaj, v to sem trdno prepričan ...

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ja in lastnik ima veliko stanovanje na Kitajskem, pred kratkim je tudi nekaj prodal po kar zasoljeni ceni, stalno bolj se mi zdi, da je pobral šila in kopita iz SLO in lepo zaprl blink.
Kako že pravi star pregovor " ko te nezna, skupo bi te platio "

DetektivT

Zelenc'
24. sep 2013
2
0
1
Vsi ste pametni kot sateliti.
Naj vas potolažim, da se nismo med seboj sprli in bomo kmalu zopet nazaj

Žalostno je to da ga večina PLUVAJOČIH OSEBKOV uporablja in je imela od njega že veliko koristi....tipično Slovensko in obenem žalostno....prevetrite si možgane in spremenite razmišljanje...NA SPLOŠNO, da nam bo vsem lepše v tej naši prelepi Sloveniji.

vsem en lep pozdrav in kmalu vabljeni na prenovljen

Član osebja mojblink

mistique

Guru
16. jun 2009
13.775
1.590
113
Emona / Carnium
Bravo. Super, da ste tako pridni in družbeno ozaveščeni. Jaz sem do sedaj vedno šel najprej na Fartis in če tam nisem našel, kar sem iskal, sem šel še na mojdrink.com in če tam nisem našel, sem vedel, da ne obstaja.